Egymást hívhatják az NFT tulajdonosok a Brave-el

spot_img

A Brave, az adatvédelemre összpontosító kriptobarát böngésző újszerű módot talált arra, hogy az NFT-ket integrálja a szolgáltatásai közé.

A Brave bevezetett egy token-alapú videószolgáltatást, hogy létrehozza „a legelső, teljesen integrált Web3 live event platformot, amely egyesíti a böngészőt, a pénztárcát és a videóhívást”.

De mit jelent ez pontosan?

Azt, hogy eddig is létező Brave Talk hívások egy új funkcióval bővültek: felhívhatsz vele más NFT birtokosokat. Ugyanígy, csoportos hívásokat is kezdeményezhetsz. Egyelőre csak az Ethereum-alapú digitális eszközöket támogatja a böngésző, valamint a Brave Talk továbbbra is egy prémium előfizetéshez kötött.

A Brave-ben megjelenő NFT-k támogatása viszont túlmutat a videohívásokhoz való hozzáférésen. Ugyanis olyan, személyre szabott felhasználói élményről és digitális közösségépítésről van szó, amilyen még nincs a piacon. Ezt a lehetőséget valószínűleg rengeteg jövőben megjelenő NFT- vagy kripto projekt kihasználja majd, hogy exkluzív közösségeket formáljon.

Az online közösségekben a Brave segítségével az NFT tulajdonosok például segíthetnek a felhasználóknak jelezni moderátori státuszukat, jogosultságokat oszthatnak ki vagy avatárokat állíthatnak be.

Jelenleg a Brave 50 millió havi aktív felhasználóval büszkélkedik. A böngésző nemrég integrálta a Solana dappokat Androidon és iOS-en.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img