A TFS Token letarolja a gaming piacot

spot_img

A blokklánc technológia és a kriptovaluták terjedése több iparágban is változásokat idéz elő. Ezek közé tartozik az iGaming, az online kaszinók világa is, aminek átalakulása egyre biztonságosabbá, átláthatóbbá és tisztességesebbé teszi a játékokat.

A szórakoztatóiparban alkalmazott új technológiák nem csak magát a játékot, de a jutalmazás módjait js megreformálják. Több szerencsejáték platform már saját ökoszisztémák kilakításában gondolkozik és az ezek alapjául szolgáló kriptopénzek fejlesztésébe is belekezdett. A szerencsejáték ágazathoz köthető tokenek előtt még nagy tér lehet a növekedésre, összesített piaci részesedésük a teljes kriptopiacon belül (1130 milliárd dollár) jelenleg 9,8 milliárd dollárra tehető.

Az első kifejezetten a blokklánc technológiára alapozó kaszinó, a Fairspin volt az első, ami egy saját kriptopénz, a TFS Token bevezetésével a gyakorlatban is megmutatta, hogy milyen előnyökkel járhat egy kriptókra épülő bónuszrendszer alkalmazása.

A TFS Token és a Hold to Earn program bemutatása

A TFS Token lehetővé tette egy komplexebb, többszintű hűségprogram bevezetését és a játékos formában történő bevételszerzést. A felhasználók azonnali TFS visszatérítést szerezhetnek minden feltett tétért cserébe, amire a Play to Earn (Játsz és Keress vele) program keretei adnak lehetőséget.

Az így szerzett tokenek pénzre is válthatók, de a birtokukban akár csatlakozni is lehet a Fairspin Hold to Earn (Tartogass és Keress vele) programjához is, amivel kockázatmentes, passzív bevétel szerezhető.

Magas hozamú letétek

A Hold to Earn program keretében a felhasználó letétbe helyezheti a TFS tokenjeit. Az elköteleződés 8 órára, 1 napra, vagy 3 napra szólhat, mely alatt részesedést szerezhet a kaszinó által szerzett profitból. A hozam mértéke az elhelyezett letét nagyságától, a választott időszak hosszától, valamint a kaszinó bevételeitől függ.

A TFS tulajdonosok átlagos éves hozama elérheti az 500%-ot is, ha a legjövedelmezőbb napokon aktív résztvevői a Hold to Earn programnak. A Hold to Earn és a TFS token bevezetése nem csak a szerencsejátékok területén jelent újítást, hanem a hagyományos befektetési eszközként is funkcionálhat

Az 500%-os APR jelentősen magasabb, mint a hagyományos bankok és egyéb pénzintézetek által kínált kamatlábak. Az FDIC (Amerikai Betétbiztosítási Bizottság) adatai szerint a cikk írásakor egy átlagos banki megtakarítási számla hozama mindössze 0,39%, amit a TFS Token jelentősen túlszárnyalhat.

Liquidity staking: korlátlan rugalmasság

A TFS egy másik jutalmazási rendszere a Liquidity Staking program, ami teljes kontrollt biztosít a felhasználóknak a birtokukban lévő tokenek felett – a felhasználó kiválaszthatja, hogy mennyi tokent és mennyi időre szeretne letétbe helyezni, de ezeket bármikor ki is utalhatja a programból, nem kell különböző lejárati időpontokhoz igazodnia.

A Hold to Earn-el szemben a Liquidity Staking állandó, vagyis addig tart, amíg a felhasználó nem deaktiválja, nem kell 8 óránként, vagy 1-3 naponként megújítani.

A Liquidity Stakingbe a PancakeSwap TFS-USDT pooljához való csatlakozással lehet belépni. Az ebben elérhető jutalmak mértéke a Fairspin GGR-jéhez (bruttó bevétel), a felhasználó poolban való részesedéséhez és egy időalapú szorzóhoz van kötve. Azok, akik egy hónapig vagy annál hosszabb ideig tartanak letétben tokeneket, részesedhetnek a GGR 0,5%-ból. Érdemes azonban megjegyezni, hogy bármilyen, akár részleges kiutalás is visszaállítja a fennmaradó tokenek időszorzóját a kezdeti (1. napos) szintre.

Kockázatmentes jövedelem

A TFS Token tervezése során a megszerezhető magas kamatok mellett a biztonság is kiemelt figyelmet kapott.

A kamatozó időszakok lejárta után a tulajdonos mindig visszakapja az eredeti befizetését a kamatokkal együtt. Még akkor is, ha a kaszinó profitja a kérdéses időszak alatt nulla volt (például egy nagyobb nyeremény kifizetése miatt), a tulajdonos garantáltan visszakapja a befizetett letétet, amit nem veszíthet el.

A Fairspin utalásokat nyomonkövető rendszere, az oldal menüjéből elérhető Trueplay Explorer biztosítja a folyamat átláthatóságát, mivel minden utalást az utólag megváltoztathatatlan Ethereum blokkláncon rögzítenek.

Hold to Earn vagy más kaszinók bónuszai?

A hasonló iGaming (kaszinó) projektekkel összehasonlítva a Hold to Earn program nem csak kiemelkedő, hanem egyenesen páratlan. Magas hozama, kockázatmentes jellege és könnyű átlághatósága miatt a Hold to Earn továbbra is egy piacvezető jutalmazási rendszer. A blokklánc technológiának köszönhetően a felhasználók is biztosak lehetnek abban, hogy letéteik biztonságban vannak, és hogy a nyereség igazságosan, az ígért módon kerül kiosztásra.

A TFS Token további növekedési potenciállal rendelkező kriptopénz. A tavalyi évhez képest az értéke 2,5-szeresére nőtt, tulajdonosai így még a medve piac során is keresni tudtak vele.

Kölcsönös előnyök

A Hold to Earn program előnyei nem csak egyirányúak, a felhasználó mellett a kaszinó is profitál az innovatív rendszerből.

A kockázatmentes passzív jövedelem ígérete több embert vonz a platformra játszani, növelve ezzel a kaszinó össznyereségét és ezáltal a később kifizethető jutalmak mértékét.

A TFS Token megváltoztatja a kaszinózást

A blokklánc integrálása az online szerencsejátékokba megváltoztatta a játékosok jutalomszerzési lehetőségeit, a TFS pedig tökéletes példája egy ilyen rendszer sikeres bevezetésének.

A TFS Token és a Hold to Earn program kiváló lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy passzív jövedelemre tegyenek szert, miközben akár kikapcsolódásként különböző játékokkal is szórakozhatnak. A program kockázatmentes jellege befektetési lehetőséget is jelenthet azoknak, akik kitettséget szeretnének szerezni a játékiparban.

Csatlakozz a TFS tulajdonosok egyre növekvő táborába, és helyezd letétbe a tokenjeidet!

A Fairspinről

A Fairspint 2018-ban hozták létre, működését Curaçao-ban kibocsátott licensz biztosítja. A kaszinó innovatív és transzparens működését a blokklánc teszi lehetővé, ami rögzíti a játékok kimenetelét és a Trueplay Explorer segítségével bárki számára visszakereshetővé is teszi őket.

A Fairspin több mint 5000 kaszinó játékot teszi elérhetővé és a kaszinók közül a világon elsőként egy saját digitális tokennel is rendelkezik. A TFS token biztosítja az oldal egyedi Hold to Earn hűségprogramjának működését, amiben a kriptopénz birtoklásával részesedjenni lehet a kaszinó napi bevételeiből.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img