Hétfő esti Apple bejelentés kavarhatja fel a kriptók állóvizét

spot_img

Jövő hét szerdán lesz éppen 90 napja, hogy a bitcoin megérkezett abba a régióba, amiből immár 3 hónapja képtelen elmozdulni. A negyedéves évfordulón azonban több fontos bejelentésre fog sor kerülni, így meglehet, hogy a vihar előtti csend hamarosan véget ér, és újra mozgása lendül a kripto piac.

Míg ezen a héten nem számíthatunk fontosabb gazdasági bejelentésekre, jövő hét kedden és szerdán két inflációs statisztika, illetve ugyancsak szerdán az amerikai jegybank következő kamatdöntő ülésére fog sor kerülni, ami elegendő erőt jelenthet ahhoz, hogy lendületbe hozza a vezető kriptopénzt.

Hacsak nem történik valamilyen váratlan fordulat, ezen a héten érdemesebb lehet inkább az altcoinok irányába kacsingatni, melyek közül most a metaverzumhoz köthető kriptókra irányulhat nagyobb figyelem, köszönhetően az Apple magyar idő szerint ma este 19:00-kor kezdődő rendezvényének.

A WWDC (Globális fejlesztői konferencia) keretében több új szoftveres és egy hardveres terméket is bemutathat az óriáscég, melyek közül a számunkra legfontosabb egy VR/AR sisak érkezése lehet. Az Apple Watch 2015-ös bemutatása után ez lehet az Apple következő nagy dobása, ami hsszabb távon nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a virtuális világokhoz köthető kriptovaluták is bekerüljenek a köztudatba.

Az ágazat egyik ismertebb képviselője, a Render (RNDR) már az év eleje óta kimagasló teljesítményt mutat, de az olyan régi motorosok, mint például a Sandbox (SAND) és a Decentraland (MANA) is kapósakká váltak az elmúlt napokban.

Aki szeretné élőben követni a bemutatót, az ma este 7 órakor után ezen a linken csatlakozhat a közvetítéshez:

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img