Az Epic Games-re is felkerült az egyik legnépszerűbb kriptós játék

spot_img

Az Epic Games néhány órával ezelőtt vette fel kínálatába az egyik legelső és ezért nagyobb játékosbázissal is bíró kriptós játékot. A Gods Unchainedben különböző lényeket és képességeket megidézve kell legyőzni az ellenfél tábornokát, amit kártyalapok lerakásával tehetünk meg. Mivel a játékosok mindössze 30 lapot vihetnek magukkal egy ütközetbe, nem csak maga a harc, hanem már a paklik összeállítása is stratégiai gondolkodást igényel.

Az Epic Games a Steam után a második legnagyobb internetes játékbolt, ami havonta 230 millió látogatóval rendelkezik. A Gods az eddigieknél sokkal több játékost szólíthat meg, amit a hamarosan megjelenő mobiltelefonos változat is elősegíthet.

Az Ethereum blokkláncon futó Gods Unchained teljesen ingyenes, de NFT támogatással is rendelkezik, így a küzdelmek során megszerzett jutalmakat egymás között is elcserélhetik, vagy akár el is adhatják a játékosok.

Magához a játékhoz nincs feltétlen szükség az ezzel kapcsolatos kriptós tudás (pl.: tárca használat) meglétére, de aki belevág, annak mégis érdemes ezt legalább alapszinten megtanulnia. Aki beköti a tárcáját, az részesedhet a játék által kiosztott GODS token jutalmakból, amik a napi belépésért és a győzelmekért is megszerezhetők.

A Kucoinon is elérhető GODS token árfolyama a bejelentést követően emelkedni kezdett.

Ha érdekelnek a kriptós játékokkal kapcsolatos hírek és az ezekben rejlő lehetőségek, csatlakozz gaming csapatunk Discord csatornájához.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img