Növelje vagyonát kriptopénz befektetéssel

spot_img

Az iGaming iparág folyamatosan növekszik. A szerencsejátékosok egyre nagyobb számban választják az online szolgáltatókat, ahol kényelmesebb időtöltés és kijátszható bónuszok várják őket. Az internetes kaszinók háttérbe szorítják a hagyományos kaszinókat, a blokklánc technológia és a kriptovaluták terjedése pedig csak tovább gyorsítják ezt a folyamatot.

Egyre több iGaming platform használja ki a decentralizált technológiákban rejlő előnyöket és kínálja fel azokat ügyfeleinek. A kriptovaluták integrációja gyorsabban és a személyes adatok védelme mellett teszi lehetővé a be- és kifizetések végrehajtását, sok esetben még akár olcsóbban is, mint a fiat pénzes tranzakciók.

A kripto kaszinó tokenek áttekintése

A legtöbb iGaming token egyelőre még csak kibocsátójának saját platformján van napi használatban. A legnépszerűbbek közé tartoznak a FUNToken (FUN), a CasinoCoin (CSC), a BetU (BETU), a Betswap.gg (BSGG), a BetSwirl (BETS) és a CoinPoker (CHP), amelyek élen járnak az online szerencsejátékosok jövedelemszerzésének forradalmasításában.

A kaszinó tokenek által nyújtott újszerű profitszerzési lehetőségek miatt egyre nagyobb az érdeklődés a kriptós szerencsejátékok iránt. A kriptopénzek integrálása egyrészt a korábbiaknál jobb jutalmazási mechanizmusokat kínál a játékosoknak, beleértve a nagyobb nyereményeket és rakeback visszatérítéseket, másrészt az ilyen tokeneknek már a puszta birtoklása is lehetővé teheti a bevételszerzést. Egyes kaszinók a saját coinjaik révén kínálnak részesedést az általuk szerzett napi bevételekből, ami passzív befektetési lehetőségként is vonzó célponttá teheti ezeket a kriptovalutákat.

A játékosok eddig pozitívan fogadták a kriptovaluták bevezetését, ami magukat a kaszinókat is arra ösztönzi, hogy tovább feszegessék a határainkat, és további, ezeken alapuló újításokkal kísérletezzenek.

A TFS Token bemutatása

A TFS Token a Fairspin kaszinó saját kriptopénze, aminek birtokosai többféle módon részesülhetnek a platform által felkínált jutalmakból.

Akárcsak más kaszinó tokenek, a TFS is a blokklánc technológia által garantált átláthatóságra épít és teszi lehetetlenné a csalást és jogosulatlan előnyszerzést. A TFS lehetőséget biztosít a DeFi platformokon megszerezhető extra hozamok megcsapolására is, ami egy olyan tulajdonsága, amivel más vetélytársai még nem rendelkeznek.

A Fairspin által kibocsátott TFS tokent nem csak vásárlással lehet megszerezni. Az oldal játékosai a kaszinó Play to Earn programjának keretében jutalomként is megkaphatják, ha résztvesznek a Fairspinen elérhető játékokban.

A TFS rakeback visszatérítéstként kerül automatikusan átutalásra minden érvényes (akár nyertes, akár vesztes) fogadásért. A megszerzett tokenek bármikor szabadon kiutalhatók, más valutákra válthatók, vagy további jövedelemszerzésre is felhasználhatók.

A Fairspin Hold to Earn hűségprogramja azokat jutalmazza, akik a token tartása mellett döntenek. A Hold to Earn keretében a TFS token három különböző időtávon, 8 órára, 1 napra és három napra köthető le, mely alatt részesedés szerezhető vele a kaszinó jövelemeiből. A lekötve tartott tokenek hozama (APR) 23% és 535% között ingadozik, ami messze felülmúlja a más kaszinók által garantált hozamokat.

Az emellett elérhető Liquidity Staking program a TFS stake-elésére kínál lehetőséget, ám az előbbivel szemben határozatlan időtartamra szól, amiből a felhasználók is bármikor kiléphetnek. A staking keretében a PancakeSwap TFS/USDT pooljában letétbe helyezett tokenekért szerezhetők visszatérítések, melyek folyamatosan növekedve, a 30. tartási nap után érik el a maximális nagyságukat.

Összegzés

Az ERC20 / BRC20, vagyis Ethereum és Binance Chain kompatibilis TFS hűségprogramja és a tokenjeinek változatos jövedelemtermelő képessége minden versenytársától megkülönböztetik a Fairspint, ami ezáltal nem csak a játékosok, hanem a befektetők számára is megfontolandó választás lehet.

Aki szeretné kipróbálni, akár egyetlen DEX tranzakcióval, vagy az oldalon történő játékkal is megszerezheti a Fairspin kaszinó páratlan bevételszerző képességgel rendelkező kriptovalutáját.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img