[nagyonúj] Swapverse

spot_img

Az év elején tűnt fel a neten először a Swapverse, ami egy olyan decentralizált tőzsdét ígérő projekt, ahol gyorsan és olcsón swappolhatunk tokeneket  blokkláncok között, egyenesen a tárcánkból. 

A Swapverse ígérete szerint nem kell majd különböző láncokkal és centralizált tőzsdék hídjaival kapcsolatba lépnünk, hogy swappolni tudjuk a tokeneinket. De az airdrop vadászatban való használatában, valamint egy jutalék szétosztási mechanizmuson keresztül a token birtkolásában is látunk potenciált.

A projekt új, Twitteren 1300 követővel, Discordon pedig 1000 taggal rendelkezik. Honlap egyelőre nincs, ahogy kipróbálható verzió sem.

A tesztnet hamarosan indul és egyelőre csak a whitelist-elt tagok kapnak hozzáférést és nekik lesz a legnagyobb esélyük egy airdropra is. 

Lássuk részletesebben

A Swapverse a hagyományos centralizált kriptőzsdék bridge szolgáltatásaival szeretne versenybe szállni. A swap funkcióval rendelkező szoftveres tárcák piacán is van esély a növekedésre, a legnépszerűbb tárcán a Metamaskon is van már cross-chain swap, de ott limitált a hálózatok száma.

A Swapverse azt ígéri, hogy jelentősen leegyszerűsíti a cross-chain swapot, főleg azoknak a usereknek, akik eddig ezt tőzsdéken végezték, oda beküldték, ott bridgelték és kiutalták a coinokat. Ezentúl egy felületen, a díjak tekintetében is sokkal olcsóbban megvalósítható lesz ez a folyamat számukra.

A bridge-en nem lesz kötelező ügyfélazonosítás és a saját privát kulcsaid is a te birtokodban maradnak. 

Airdrop vadászat

A Swapverse rengeteg hálózat támogatását említette. Ízelítőül: Zksync, OpBNB, LayerZero, Polygon ZkEVM, Linea, Scroll, Zetachain.

Ennek tudatában az airdrop vadászok számára is hasznos lehet a bridge használata. Mivel egyetlen helyen tudsz rengeteg chainen tranzaktálni, nagyobb esélyed lesz megugrani az airdropok követeményeit, miközben egyszerűbb lesz azt elvégezni.

Roadmap

A cross-chain bridge és AMM DEX mellett több termék is felkerült a roadmap-ra.

Egy határidős decentralizált tőzsdével is készülnek, valamint egy tőkeemelésre alkalmas launchpaddal. Ezen kívül egy szerencsejátékos platformot is terveznek, amiről több részletet nem tudunk, valamint egy NFT piacteret. 

Token

A Swapverse tokene a GF, valamint governance tokene az SVS lesz.

A GF legfőbb előnye nagyon egyszerű: minden bevétel 25%-át, amit a dex, a bridge, a launchap és az érkező termékek generálnak, szétosztják a GF holderek között.

Teszthálózat és airdrop

A legnagyobb GF holderek, akik 100 milliónál több tokent tartanak, automatikusan felkerülnek a whitelistre, amivel hozzáférhetnek a teszthálózathoz. Szintén felkerülnek a likviditást biztosítók (LP-k) is.

Pontos dátuma még nincs a teszthálózat indulásának, mindössze annyit tudunk, hogy „hamarosan” indul.

A csapat nem titkolja, hogy a teszten résztvevők airdrop jutalmat kapnak SVS tokenek formájában.

A teszt és a whitelistázás még nem indult el, de ha a saját Discord szerverükön aktív vagy, akkor is jó eséllyel kaphatsz egy helyet a listán. Ennél egyszerűbb, ha mintelsz egy ingyenes (a jutalékod azért te fizeted) ún. Testnet pass NFT-t. Ez hamarosan felkerül a Galxe platformra. Minden Testnet pass NFT tulajdonos bekerült a tesztbe és megkapja az SVS airdropot.

Ha időben szeretnél értesülni a teszthálózat indulásáról, kövesd a Swapverse-t a hivatalos Twitterén vagy a Discordon.

Ha szeretnél résztvenni az airdropban is, ne felejts el csatlakozni a guild.xyz profilukra és meggyőződni arról, hogy megfelelsz a követelményeknek.

Figyelem! A fenti projekt kiemelten kockázatos! A projektről írunk, de ez nem azt jelenti, hogy befektetésre ajánljuk! A [nagyonúj] rovat keretében újonnan indult projekteket kutatunk fel, de ekönnyen előfordulhat, hogy az nem lesz profitabilis vagy nem éli meg a következő fél-egy évet.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img