Kereskedj az Alpine tokennel és nyerj belépőt a Forma 1 Magyar Nagydíjra

spot_img

Idén is megrendezésre kerül a Binance és az Alpine Forma 1 csapatának közös játéka, aminek nyertese egy teljes versenyhétvégére szóló, páros Grandstand belépőt kap a 2023-as Magyar Nagydíjra.

A fődíj mellet a csapathoz köthető ajándéktárgyakat és fantokeneket is nyerhetnek, akik részt vesznek a legnagyobb kripto tőzsde promóciójában.

A részvétel feltételei:

  1. Ha még nincs Binance fiókod, hozz létre egyet és végezd el az ügyfélazonosítási eljárást (KYC). (A játékban nem csak az új, hanem a tőzsde régi felhasználói is részt vehetnek.)
  2. Töltsd ki az ennek az oldalnak az alján található kvízt (csak belépés után látható). Aki most regisztrál a tőzsdére, a kitöltésért 1 db Alpine rajongói tokent is kap ajándékba.
  3. Kereskedj minimum 10 dollár értékben az ALPINE Fan Tokennel a Binance Spot kereskedési felületén a július 10-i határidő lejártáig.

A tőzsde az Alpine tokennel végzett kereskedési volumen alapján határozza meg a játékra nevezők végső rangsorát.

A megszerezhető nyeremények:

  1. hely: páros Grandstand belépő a Forma 1 Magyar Nagydíjra (Július 21 – Július 23.)
  2. hely: BWT Alpine F1 sapka, BWT Alpine F1 póló és 100 ALPINE Fan Token
  3. hely: BWT Alpine F1 sapka, BWT Alpine F1 póló és 50 ALPINE Fan Token
  4. hely: BWT Alpine F1 sapka és BWT Alpine F1 póló
  5. hely: BWT Alpine F1 sapka

A Binance legkésőbb július 14-ig értesíti a nyertest, hogy egyeztessen az exklúzív belépő átvételéről. Minden más díjat, az ajándéktárgyakat és az Alpine tokeneket a játék végét követő két hétben fognak kiosztani. További részletek, feltételek, valamint a már említett kvíz ezen az aloldalon érhetők el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img