Népszerű tőzsdén listázták a magyar MetaPlayers projekt tokenjét

spot_img

A play-to-earn és a hagyományos gaming világát szeretné összekötni a MetaPlayers, a népszerű magyar alapítású gaming platform. Másfél éves működésük mérföldkőhöz érkezett, hiszen kriptovalutájuk, az MFPS listázva lett az egyik legnépszerűbb centralizált tőzsdén. De kezdjük az elején!

Mi is az a MetaPlayers?

A MetaPlayers-nek két fontos pillére van:

Láttál már esport versenyt? Az emelvényen elhelyezett csúcsgépeknél ülnek a csapatok, velük szemben a több száz fős közönség, óriáskivetítők, elképesztő fények és hangok. A régiónk legnagyobb és legmodernebb ilyen esport arénája pont Budapesten van és a MetaPlayers működteti. 

A Gamerland 1000 m2-en terül el és nagyszabású esport versenyeknek ad otthont. De a játékos közösség mellett megfordultak már itt rendezvényeikkel az olyan brandek is mint a Coca Cola vagy a Logitech, valamint állandó partnerként a Samsung és a Red Bull havonta szerveznek itt esport versenyeket.

A másik fontos dolog amivel a MetaPlayers-nél foglakoznak, az egy esport bajnokság szervező platform, az EsportManager. Ezen a szoftveren keresztül a játékosok kihívhatják egymást, bajnokságokat és tornákat szervezhetnek és követhetik egymás eredményeit.

Ehhez mindent megadnak nekik: automatizált ágrajzokat, API-kapcsolatokat a játékokhoz, teljesítménykövető rendszert és valós idejű statisztikákat és egyéni- valamint csapat profilokat.

Az EsportManager számos kereseti lehetőséget teremt meg tartalomgyártóknak, valamint alkalmi és profi játékosoknak egyaránt. Az oldallal nem titkolt céljuk, hogy összehozzák a Play to Earn és a tradicionális játékosokat, hidat képezve ezzel a két világ között.

A kriptopénzek világában való térhódításuk itt nem áll meg, a közeljövőben saját launchpadot indítanak és egy NFT alapú ajánlói rendszert hoznak létre. Ennek kapcsán érdekes lehet az ökoszisztémájuk natív tokenje is.

Az MFPS token a MetaPlayers ökoszisztéma hivatalos kriptovalutája. Utility tokenként eSport verseny belépők vásárlására, nyereményalap létrehozására, nyeremények megszerzésére, előfizetések vásárlására és Challenge meccsek lebonyolítására is használható az esportmanager.com és a metaplayers.gg oldalon. Ezen felül a készülő digitális piactér, a launchpad és egy változatos ajánlói program fizetőeszköze is lesz.

A tokent tudod stakelni is és van egy deflációs égetési mechanizmusa is:  az infláció megelőzése érdekében az MFPS-t visszavásárolja a csapat a partnerkereskedőktől, majd elégetik azokat.

Az MFPS token 2023 június 27-től már megvásárolható a MEXC tőzsdén is.

A token teljes készlete: 2,674,000,000

A $MFPS token konktraktja: 0x37407d1cabc422155a148bc7a3a0587c64225ea2

A tokeneket pedig a következőképp osztják szét:

Kövesd a MetaPlayers-t a közösségi felületeinken is:
Twitter  /  Telegram  / YouTube  /  LinkedIn  /  Medium  /  CoinMarketCap

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img