Binance: felfüggesztik ezeket a Multichain-hez kapcsolódó tokeneket

spot_img

A Binance július 7-i hatállyal felfüggesztette a Multichain projekthez kapcsolódó számos cross-chain bridge token befizetésének és kivonásának támogatását.

A felfüggesztés többek között a Polkastarter (POLS), Alchemy Pay (ACH), Beefy.Finance (BIFI), Harvest Finance (FARM) és más tokeneket érint.

A Binance kriptotőzsde felfüggeszti több, a Multichain hídhoz kapcsolódó tokenek befizetésének és kiutalásának támogatását.

A július 7-én kezdődő felfüggesztés további értesítésig érvényben marad

 – áll a Binance.com közleményében.

A felfüggesztés egy sor, a Multichain-re bridgelt tokenre vonatkozik és több hálózatot is érint:

Felfüggesztésre kerül a BNB Smart Chain-en a Polkastarter (POLS), az Alchemy Pay (ACH), valamint a Beefy.Finance (BIFI) és a Harvest Finance (FARM).

A Fantom hídon keresztül bridgelt tokenek, köztük a Beefy.Finance (BIFI) és az Alpaca Finance (ALPACA) szintén szerepel a listán..

A Travala (AVA), egy Ethereum bridge-en mintelt token is szerepel a listán.

A Binance nem árulta el, hogy pontosan miért függeszti fel a fenti tokeneket. A tőzsde csupán annyit jegyzett meg, hogy ez egy korábbi, május 24-én a Multichain ellen hozott intézkedés folytatása. Akkor a Binance ideiglenesen felfüggesztette a Multichainon keresztül átutalt tokenek támogatását, a Multichain protokollal kapcsolatos technikai komplikációkra hivatkozva. 

A Multichain projekthez kapcsolódó, folyamatban lévő felfüggesztés ellenére a Binance fenntartja, hogy a felhasználók továbbra is befizethetik és kivehetik az érintett tokeneket a tőzsde által támogatott más hálózatokon keresztül. Ez azt jelenti, hogy ezekkel az eszközökkel zavartalanul kereskedhetsz tovább, ha azokat nem fordultak meg a Multichainen.

A Multichain híd jelenleg több mint 1,3 milliárd dollárnyi eszközt felügyel több hálózaton átívelve. Ebből 698 millió dollár az Ethereumon, 339 millió dollár a BNB Smart Chain-en és 92 millió dollár a Fantom-on található a DeFiLlama adatai szerint.

Májusban a Multichain projektnek nehézségei voltak a hidalások feldolgozásával, ami számos elakadt tranzakciót eredményezett. A Multichain váltás több útvonala, köztük a Kava, a zkSync és a Polygon zkEVM működése leállt.

Kezdetben a Multichain csapata a problémát technikai problémának állította be. A csapat később elismerte, hogy nem tudott kapcsolatba lépni a Multichain vezérigazgatójával, Zhaojunnal – látszólag megerősítve azokat a pletykákat, amelyek szerint a kínai rendőrség őrizetbe vette őt, ráadásul ő irányította a híd frissítési funkcióit. Mostanra azonban úgy tűnik, hogy a platform váltásai visszatértek a normál működéshez.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img