A TradingView megduplázta az alertek számát (az ingyenes felhasználóknak is)

spot_img

Mostantól kétszer annyi figyelmeztetést (alertet) állíthatnak be a TradingView felhasználók. A népszerű elemzőoldal a napokban hívta fel a figyelmet arra, hogy mind a prémium, mind az ingyenes fiókkal rendelkezők számára bővített a lehetőségek számán.

A jövőben beállítható figyelmeztetések száma:

  • Premium: 400 helyett mostantól 800 alert
  • Pro+: 100 helyett mostantól 200 alert
  • Pro: 20 helyett mostantól 40 alert
  • Basic (ingyenes): 1 helyett mostantól 2 alert

A változással kapcsolatban viszont fontos megjegyezni, hogy az oldal kétféle kategóriát vezetett be a figyelmeztetéseknél:

  • Az árfolyam alerteket egy bizonyos árfolyamszinthez állíthatjuk be.
  • A technikai alerteket pedig egy elemző eszközhöz (indikátor, trendvonal elérése, stb.) rendelhetjük hozzá.

A megduplázott figyelmeztetéseket fele-fele arányban használhatjuk fel, tehát az ingyenes fióknál például 1 technikai és 1 árfolyam alertet állíthatunk be, a Pro fióknál 20-20-at, és így tovább.

Bár ma már nagyon sok weboldalon és appon (pl.: CoinMarketCap, Coingecko, stb.) lehet beállítani hasonló riasztásokat, azoknak, akik a TradingView-n keresztül kereskednek, hasznos adalék lehet a riasztás funkció bővítése.

A PrimeXBT hetente induló demó számlás versenyén kockázatok nélkül, pusztán egy email cím megadásával próbálhatod ki a kereskedést, és akár 500 dolláros tőkét is nyerhetsz. További részletek a bemutatónkban, és a PrimeXBT oldalán.

Spot támogatással bővült a TradingView Binance integrációja

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img