PrimeXBT: 19-szeres hozamot ért el júniusban a legjobb másolható kereskedő

spot_img

Júniusban is szép eredmények születtek a PrimeXBT copy trading felületén. A nyár első hónapjában könnyen megkereshette nem csak az idei, de akár a jövő évi vakációra valót is, aki a legeredményesebb kereskedőt követte be.

A valaha elért teljes profit tekintetében Spark vezeti a ranglistát, aki közel 23-szoros (2292%-os) növekedést ért el azóta, mióta másolható kereskedő lett a PrimeXBT felületén. Őt a már korábbi összefoglalóinkban is említett SLOWW BUT SUREE követi 1290%-kal és Running Bitcoin, aki 1008%-ot csapott eddig követőinek portfóliójához.

A hónap legjobbja COVPrime volt, akinek a követői márciusban 228%-os nyereségre tehettek szert. A második helyezett DCA 161%-ot, a harmadik Redmoon 120%-ot hozott júniusban, igaz neki korábbról egy nagyobb veszteséget keleltt ledolgoznia, így összesítésben még mindig mínuszban mozog.

Mind a hárman már 2-3 hónapja jelen vannak a PrimeXBT copy trading felületén, így részletes statisztikáik az oldalon is visszakereshetők.

A frissen csatlakozók, tehát még kevesebb mint 30 napja kereskedők közül SPARK mindenkit letarolva 1965%-os hozamot ért el júniusban. Hozzá képest az egyébként 2-400%-os nyereséggel záró többi dobogós labdába sem rúghatott. Ha a srácok így folytatják, a nyár végére sok új követőre tehetnek szert.

Mielőtt azonban bárki vakon bekövetné az ifjú reménységeket, mindenképp érdemes a személyes adatlapjaikat is leellenőrizni, hogy a hozamokat a megfelelő kockázatmenedzsment betartása mellett szerezték-e meg, vagy csak egy szerencsés trade-nek voltak köszönhetők.

A júniusi eredmények alapján az uborkaszezon egyelőre várat magára. A kereskedők továbbra is képesek megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyekkel megsokszorozhatják a bankrolljukat.

Ha szeretnéd te is automatikusa lemásolni az ügyleteiket, a PrimeXBT oldalán a Copy-trading menüpontra kattintva böngészhetsz a több mint 100 elérhető kereskedőből.

A lista csak a regisztrációt követő belépés után válik láthatóvá. A kereskedők neveire kattintva részletesebb statisztikák érhetők el.

Ha a Kripto Akadémia linkjét használod a regisztrációhoz, a folyamat során az alábbi bónuszkódokat is megadhatod, amik segíthetnek az indulásban:

  • Az AKADEMIA kóddal az első befizetésed értékének 7%-át bónuszként írja jóvá a tőzsde.
  • Az AKADEMIA25 kóddal 25%-kal kevesebb jutalékot fognak levonni tőled.

A két kód egyszerre is beváltható, nem kell választani közöttük. Ha felkeltette a figyelmedet, ide kattintva próbálhatod ki a PrimeXBT-t.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img