Lehetőségek az online kaszinózásban: mit nyerhetnek a játékosok?

spot_img

Az online szerencsejátékok népszerűsége folyamatosan növekszik, egyre többen részesítik előnyben ezt a szórakozási módot.  A kedvező kilátások miatt az iparágba történő befektetések mértéke is növekvő tendenciát mutat, a jelenleg 63,5 milliárd dollárosra becsült piac nagysága 2023 és 2030 között évi 11,7%-os ütemben bővülhet tovább.

Az európai piac jelenleg  41%-os hányaddal rendelkezik a globális részesedésből, köszönhetően az Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban és Németországban meghozott törvényeknek és a szerencsejátékok legalizálásának.

A játékosok elégedettsége és megtartása

Az online kaszinók legfontosabb célja, hogy megtartsák a játékosaikat és visszatérésre csábítsák a régi ügyfeleiket. Ezt a folyamatosan megújuló játékkínálatuk mellett különböző hűségprogramokkal, egyedi és személyre szabott promóciókkal, különböző VIP szintek bevezetésével és egyéb szezonális bónuszokkal próbálják ösztönözni.

A kaszinókban eddig a szórakozás iránti vágy kiszolgálásával és a nagy nyeremények lehetőségének ígéretével próbálták megfogni a kalandvágyó szerencselovagokat, a jövőben viszont már a befektetés és a passzív jövedelemszerzés kifejezések is felkerülhetnek arra a listára, amik az online kaszinókról eszünkbe juthatnak.

A blokklánc megjelenése a szerencsejátékokban

Az iparág fejlődésének jelenleg talán legfőbb hajtóereje a blokklánc technológia térnyerése és integrációja. Az átlátható és manipulációmentes tranzakciókat kínáló kriptovaluták segítségével korábban még nem látott jutalmazási formák váltak elérhetővé. Ezek közé tartozik például a liquidity staking és a play to earn programok megjelenése, amelyekben a kaszinók által kibocsátott kriptopénzek tartásával nem csak különböző előnyökhöz juthatnak a játékosok, de akár részesedést is szerezhetnek az online kaszinók napi bevételeiből.

Play to Earn: pénzszerzés játékkal

Egyre több kaszinó teszi lehetővé, hogy az aktív játékosok különféle visszatérítésekre tegyenek szert. Az úgynevezett rakeback egy olyan ösztönző rendszer, ami bármilyen tevékenységért, például a fogadásokért, vagy pörgetésért kínál visszatérítést az ezek során megtett tétekből.

A kaszinók rájöttek, hogy a sorozatos kudarcok megölik a játékkedvet, a rakeback által biztosított jutattásokkal viszont tovább maradhat játékban a felhasználó. A rakeback tehát nem csak jutalmazza az oldalhoz hűséges játékosokat, de csökkenti is a szerencsejátékok elválaszthatatlan velejáróját, a veszteséget.

A rakebacket sokáig csak különböző pontok formájában írták jóvá a régimódi kaszinókban, amit az oldalak üzemeltetői bármikor elvehettek, vagy törölhettek. A blokklánc kaszinók viszont már kriptovalutában fizetik ki a rakebacket, azonnal átutalva őket a játékosok saját számlájára, amit ők szabadon felhasználhatnak.

Passzív jövedelem: liquidity staking

A liquidity staking egy innovatív megközelítés, ami a DeFi appok által már bejárt úton haladva, az online szerencsejátékok piacán is lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár be is fektethessék a kaszinóktól vásárolt, vagy rakeback formájában megszerzett tokenjeiket és ezeken keresztül passzív jövedelemre tegyenek szert.

A játékosok egy úgynevezett liquidity poolhoz csatlakozhatnak, ami a kaszinó tokenek szabad (decentralizált) átváltását teszi lehetővé, általában a token és egy ismertebb stabil coin között. A folyamat zavartalan biztosítása nagy tőkeigényű feladat, ezért az ebben való segítségnyújtást (a likviditás biztosítását) a kaszinók különböző mértékű kamatokkal jutalmazzák.

Az egyik első online kaszinó, ami bevezette a liquidity staking rendszert a Fairspin volt, ami ezen kamatozó szolgáltatása mellett még az általa megszerzett bevételekből is részesedést kínál a saját maga által kibocsátott TFS token tulajdonosainak.

TFS Token: befektetés az online kaszinózásba

A blokkláncra épülő kaszinózásban úttörő szerepet betöltő Fairspin egy saját digitális pénz, a TFS Token bevezetésével reformálta meg az onlinek aszinók jutalmazási rendszerét, melynek egyik legfontosabb eleme a TFS Play to Earn program bevezetése volt.

TFS Token Play to Earn program

A Fairspin Play to Earn programja lehetővé teszi, hogy a felhasználók TFS tokent szerezzenek a játékok során, amit rakeback formájában írnak jóvá a számlájukon. A Fairspin rakeback programja a nyertes és vesztes játékok után is ugyanakkora visszatérítést kínál, mindenkinek egyenlő feltételeket teremtve a TFS-ben rejlő lehetőségek kiaknázására.

Bár a rakeback formájában megszerzett TFS játékra is felhasználható, aki szeretné, fix futamidőre is lekötheti, ami alatt részesedést szerezhet vele a kaszinó bevételeiből. A futamidő hossza 8 óra, 1 nap és 3 nap lehet, a megszerzett részesedés nagysága pedig a választott futamidővel, a kaszinó ezen időszak alatt szerzett bevételeivel, illetve a felhasználó VIP szintjével arányosan növekedhet.

TFS Token liquidity staking

A Fairspin likviditás programjához a PancakeSwap TFS – USDT kereskedési párján keresztül lehet csatlakozni. A részvételhez TFS Token és USDT stabil coin letétbe helyezésére van szükség, amiért cserébe a tőzsde kamatot fizet. A hozam mértéke a stake-elés hosszától, a tőzsde által ezen idő alatt szerzett bevételétől (GCR), és az aktuális piaci körülményektől (a stakingben tartott összes token számától) függ.

A liquidity stakingben való részvétel nincs határidőhöz kötve, ahhoz bármikor csatlakozhatnak és abból bármikor kiléphetnek a felhasználók, de a legjobb szorzókat a 30 napnyi folyamatos staking után lehet megszerezni.

Az online kaszinók a jövőben már nem csak a szerencsejátékok és fogadások révén, hanem az általuk bevezetett új programok által is lehetőséget fognak kínálni a profitszerzésre, és a játékból megszerezett nyeremények további növelésére.

A Fairspin TFS Tokenje által is alkalmazott Play To Earn és Liquidity Staking modellek betekintést nyújtanak a szerencsejátékok és a blokklánc kaszinók jövőjébe. Ha szeretnél többet megtudni erről, látogass el a Farispin és a TFS Token oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img