Arkham tokenosztás a Binance-en

spot_img

Elindult a Binance Launchpad harminckettedik tokenkibocsátása 2023. július 11-én. Ha a további napokban zárolod (2023. július 11-től 2023. július 17-ig) a számládon lévő BNB coinokat, akkor azok egy részéért cserébe részesülhetsz az 50 milliós Arkham (ARK) token kiosztásából. 

A subscription modell alapján a felhasználók BNB egyenlegét 2023. július 11-től rögzíti a rendszer. Az óránkénti snapshotokból kiszámolnak egy átlagot, majd ez alapján kerül megállapításra, hogy ki mekkora részt kaphat az Arkham tokenekből. (A számítás részleteit itt éred el.)

Az akció igaz, hogy július 11-én indult, azért még nem késő csatlakozni. 

Hat nap eltelte után, jövő héten hétfőn automatikusan kiszámolja a rendszer, hogy kinek mennyi ARK token jár, majd a megfelelő mennyiségű BNB-t levonják a már allokált BNB egyenlegedből. A levonás után az ARK token és a maradék BNB egyaránt átkerülnek a spot tárcádba. 

Ahhoz, hogy ARK tokenben részesülj, természetesen nevezned kell, ezért látogasd meg a Binance Launchpad-ot, hogy részt tudj venni a tokenkiosztásban. 

További részletek ezen a linken érhetőek el.

Röviden az Arkham-ról

Az Arkham saját szabadalmaztatott mesterséges intelligencia motorját, az ULTRA-t használja a címek és a valós entitások algoritmikus párosítására a kripto iparág átláthatóságának előmozdítása érdekében. Az Arkham intel-to-earn modellje tehát a blokkláncadatok vevőit és eladóit méretarányosan egyezteti. Az Arkham-ról bővebben itt olvashatsz.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Újabb bitcoin eladásra készülhet az Egyesült Államok, 300 millió dollárnyi kriptopénzt utaltak át

/binance/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img