A Magyarországról elérhető legjobb kripto kaszinók

spot_img

Magyarország 2023 január 1-én új szabályozást vezetett be az online szerencsejátékok területén. Az eddig állami monopóliumnak számító ágazat versenyképesebbé vált és megnyitotta kapuit a külföldi szolgáltatók előtt. A világszerte, így Európában is egyre több helyen, például Németországban, Olaszországban, Spanyországban és Franciaországban legalizált szerencsejáték piac nagysága az idei évben átlépheti a 90 milliárd dolláros összértéket. A növekedéshez, még ha mérete miatt csak kis mértékben is, de hazánk is hozzájárulhatnak, a terület fejlődéséből pedig hosszú távon az egyre népszerűbbé váló kripto kaszinók is profitálhatnak.

A kripto kaszinók nem csak az általuk kínált játékok sokszínűsége miatt jelenthetnek alternatívát a hagyományos vetélytársaikkal szemben. A kriptovaluták támogatásával mind a bónuszok és hűségprogramok, mind pedig a be- és kifizetések terén rugalmasabb ajánlatokkal rendelkeznek.

A személyes adatok védelmére nagyobb fókuszt helyező és részleges anonimitást is garantáló kripto utalások, valamint az innovatív és a kaszinók bevételeiből is részesedést kínáló új bónuszrendszerek is részei azoknak az előnyöknek, amelyekből a kripto iránt nyitott felhasználók profitálhatnak.

Ezek az újítások ma már nem csak a világ fejlettebb részein érhetők el. A kripto kaszinók közül egyre több keresi és csábítja játékra a magyar szerencsejátékosokat, különböző bónuszokkal ösztönözve őket a csatlakozásra. A bővülő kínálatból nem könnyű megtalálni a régóta működő és megbízható háttérrel rendelkező oldalakat, amelyekbe biztonságosan lehet pénzt befizetni.

1. Fairspin

A világon bárhonnan, így Magyarországról is elérhető Fairspin kripto kaszinó 2018-ban kezdte meg a működését. Kínálatában több mint 7000 kaszinó játék és sportfogadási ajánlatok érhető el, változatos lehetőségeket teremtve egy nagy nyeremény megszerzésére.

Az oldal rendszeresen megújuló bónusz ajánlatai és promóciói részben a Fairspin által bevezetett blokklánc és kripto támogatáson alapulnak. A platform saját kriptopénze, a TFS token többféle módon, a Hold to Earn és a Liquidity Staking programok révén kínál lehetőséget arra, hogy a játékosok részesedjenek a kaszinó által szerzett napi bevételekből. Az ezekben való részvétellel elérhető hozam bizonyos időszakokban akár az évi 400%-ot (APR) is elérheti, lehetőséget teremtve a passzív jövedelemszerzésre.

A Fairspin egy igazi kripto kaszinó. A felhasználók nem csak hagyományos, hanem kriptopénzekkel is, például bitcoinnal, ethereummal, vagy más altokkal, köztük az anonim utalásokat lehetővé tevő (privacy) coinokkal, vagy akár mémcoinokkal is végrehajthatják a be- és kiutalásokat.

A mobilos és asztali eszközökről is jó játékélményt biztosító felület lehetővé teszi, hogy a felhasználók kizárólag a játékra és a szórakozásra koncentráljanak. Az egyre több nyelven elérhető ügyfélszolgálat gyorsan segít a felmerülő problémák megoldásában, az instant kiutalások pedig garanciát jelentenek a zökkenőmentes és rugalmas számlakezelésre. A kaszinó hitelességét a blokklánc technológia garantálja, amivel minden egyes Fairspinen végbemenő játék lefolyása és kimenetele utólag is visszakereshető.

2. 22Bet

A 22Bet 2017 óta nyújt online kaszinó szolgáltatásokat, az oldal által kínált több mint 40 befizetési mód között pedig a főbb kriptovaluták is megtalálhatók. A platform több mint 1000 játéka nem számít kiemelkedőnek, de minden közönségkedvenc megtalálható rajta, sportfogadó szekciója pedig kifejezetten nagy népszerűségnek örvend.

A felhasználói felületbe és az ügyfélszolgálat segítőkézségébe a 22Bet-nél sem lehet belekötni. A magyar nyelvet is támogató platform befizetői bónuszokkal várja az új játékosokat, igaz ebben a tekintetben még lenne hova fejlődnie. A jelenleg elérhető promóciók száma elmarad a vetélytársaitól.

A 22Bet nem rendelkezik saját kriptovalutával, így az ezek tartásával szerezhető jutalmak sem szerezhetők meg a felületén. Ez az egyre több szereplő által garantált lehetőség kevésbé előnyös választássá teheti az oldalt a kripto rajongók köreiben.

3. Mostbet

A népszerű és 2009 óta működő Mostbet már rég a magyar piac egyik stabil szereplője. Az oldal több mint 3000 játékkal és rengeteg sportfogadókat célzó ajánlattal rendelkezik.

A magyarok általában a könnyű kezelhetőséget, valamint a nonstop működő ügyfélszolgálatot emelik ki az oldal erősségei közül, na és persze az egyik legjobbnak tartott bónusz rendszert, ami nem csak az első, hanem az első 5 befizetésért kínál különböző jutalmakat. A platform főleg a sportfogadók megszólítására fókuszál, ezért ebben a szegmensben valamivel több bónusz ajánlattal is rendelkezik.

A Mostbet is rendelkezik kriptós támogatással, de ezt csak 3 kriptovaluta, a bitcoin, ethereum és ripple használatával teszi elérhetővé.

A magyar szerencsejátékosok nem csak a Magyarországon bejegyzett, hanem a tengerentúli internetes oldalakon is szívesen látott vendégei az online kaszinóknak. A kriptókat is támogató platformok közül jelenleg a Fairspin ajánlatai számítanak a legkiemelkedőbbnek, köszönhetően a kriptók előnyeit teljes mértékben kihasználó fizetési és bónusz rendszernek. Ez utóbbi még a passzív jövedelemszerzésben érdekeltek számára is érdekes választás lehet, ha szeretnél többet megtudni róla, látogass el a Fairspin oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img