A Binance támogatni fogja a közelgő Harmony (ONE) és az IoTeX (IOTX) hálózati frissítéseket és hard forkokat. A Harmony (ONE) hálózatfrissítésre és a hard forkra a 44630016-os blokkmagasságban lehet számítani, amire körülbelül 2023. július 20-án 05:51-kor (UTC) kerül sor. A ONE token be- és kiutalása 2023. július 20-án 05:00 (UTC) órától felfüggesztésre kerülnek.

Az IoTeX (IOTX) hálózati frissítés és a hard fork szintén 2023. július 20-án fog bekövetkezni a 24838201-es blokkmagasságban, körülbelül 23:00-kor (UTC) történik. Az IOTX token be- és kiutalások is felfüggesztésre kerülnek aznap 22:00 (UTC) órától. A ONE vagy IOTX tokenek kereskedését nem érinti a hálózati frissítések és a hard forkok. A felhasználók a szokásos módon folytathatják a kereskedést ezekkel a tokenekkel.

Akik ONE és IOTX tokenekkel rendelkeznek Binance számlájukon, azoknak nem kell tenniük semmit, a Binance a háttérben fogja lebonyolítani a technikai megoldásokat, zökkenőmentes átmenetet fog biztosítani a frissítés során. A hálózati frissítések és hard forkok nem eredményeznek új tokenek generálását. A meglévő ONE és IOTX tokeneket lehet majd továbbra is használni a megfelelő hálózatokon és tőzsdei párokon kereskedés céljából.

Ezt is olvasd el:

Továbbá a Binance sikeresen integrálta a Lightning Network hálózatot, így most már olcsón utalhatunk ki-be a tőzsdéről bitcoint. A Binance még májusban jelezte, hogy nyitni fog a Lightning Network hálózat felé, mivel a Bitcoin hálózat ideiglenesen túlterheltté vált. Jelentősen megemelkedtek május elején a hálózati díjak a BRC-20-as tokenek és az Ordinals-ok miatt, ezért felfüggesztette a BTC kiutalásokat a tőzsde egy időre.

Júniusban a legnagyobb kriptotőzsde már több LN csomópontot is elkezdett futtatni annak érdekében, hogy olcsóbb BTC ki- és beutalásokat tegyen lehetővé platformján. A Binance mellett a Kraken, az OKX, a Bitfinex is támogatja a bitcoin layer 2 hálózati megoldást.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Mik azok a blokklánc rétegek? – 2. rész

/cryptopotato, binance/