A Kraken integrálta a Lightning Network hálózatot

spot_img

A Kraken kriptovaluta tőzsde mostantól támogatja a Bitcoin Lightning Network-öt, amely olcsó és azonnali BTC befizetéseket és kifizetéseket tesz lehetővé ügyfelei számára.

“Az elfogadás azoktól az emberektől fog jönni, akiknek fiat pénz van a bankszámlájukon, és azt bitcoinba akarják átvinni – mondta Pierre Rochard, a Kraken bitcoin termékmenedzsere a Bitcoin Magazinnak.”

A Kraken nemcsak integrálta, de saját Lightning csomóponttal is csatlakozott a Lightning Network-höz. A tőzsde szerint mostantól minden ügyfele használhatja az új integrációt, amely átutalásonként legfeljebb 0.1 BTC értékű be- és kifizetést tesz lehetővé.

A Lightning-al olcsó és gyors bitcoin tranzakciókat lehet végezni. Intelligens szerződéseket használ fel a kisösszegű és gyakori fizetésekhez a bitcoin hálózat alaprétegétől függetlenül.

A Lightning így a bitcoin blokkláncot második rétegként méretezi és lehetővé teszi, hogy a BTC jobb csereeszköz legyen. Egymással közvetetten összekapcsolt fizetési csatornák átfedő hálózatát hozza létre, amely elméletileg több millió tranzakciót képes végrehajtani másodpercenként, miközben a csatornákon keresztül továbbítják a bitcoint a feladótól a címzettig.

A Kraken a Lightning Labs LND nevű csomópont implementációját használta ki a projekt által kínált API interfész és a projekt révén elérhető kiterjedt fejlesztői dokumentáció miatt – áll a tőzsde nyilatkozatában.

“Ők az egyik legrégebbi implementációja a Lightning protokollnak, nekik van a legnagyobb felhasználói bázisuk – mondta Rochard.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához Kraken és a Binance szolgáltatásait is ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön és a YouTube csatornánkon találtok.

/bitcoin magazine, kraken/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img