Elérhető lesz a Lightning Network a Coinbase-en?

spot_img

A nemzetközi sajtó a Coinbase vezérigazgatójának egy tweet válaszától zeng. Brian Armstrong egy április 8-i tweetben utalt rá, hogy integrálni fogja a tőzsde a Bitcoin Lightning megoldást. Armstrong nem adott további információt arról, hogy ez az integráció mikor fog megtörténni.

A közösség pozitívan reagált Armstrong nyilatkozatára, még maga a MicroStrategy alapítója, Michael Saylor is kommentelte a vezérigazgató válaszát. Többen viszont szkeptikusak voltak a megjegyzéssel kapcsolatban: “Örökké fog tartani a Coinbase-nek az LN bevezetése“.

Egyesek azt tanácsolták az USA legnagyobb kriptotőzsdéjének, hogy legyenek gyorsak az integrációval, mert a tőzsde, a jelenlegi szabályozási környezetet elnézve, a bitcoinon kívül semmi mást nem tud majd kínálni ügyfeleinek.

Kapcsolódó cikkünk

A Lightning Network (LN) egy layer 2 hálózat és többek közt a bitcoin skálázhatósági problémájának megoldására fejlesztették ki. A hálózat gyorsabb tranzakciós sebességet és olcsóbb díjakat kínál és egyben a legnépszerűbb BTC L2 megoldás. Az LN megoldást egyébként több nagyobb tőzsde is integrálta már, köztük a Kraken, a Bitfinex, a BitStamp és az OKEx

Kipróbáltuk a PrimeXBT-t. Bemutatónkban főleg azokat a lehetőségeket emeltük ki, amik megkülönböztetik az oldalt a többi váltótól. További részleteket itt érsz el és a PrimeXBT oldalán.

Nő a Lightning Network elfogadottsága

A Bitcoin Lightning elfogadottsága folyamatosan nőtt az elmúlt évben. A Lightning Network-ön zárolt bitcoin mennyiség idén februárban érte el a rekordot, 5530 BTC-vel a DeFiLlama adatai szerint, ami tavaly év elején még 3350 BTC volt.

Nem csak a hálózat teljes zárolt értéke (TVL) nőtt, hanem a tranzakciós volumen is. A BitPay arról számolt be, hogy a tranzakciós volumen 2022-ben 18%-kal nőtt 2021-hez képest. A növekedés 2022 negyedik negyedévében 32%-kal volt magasabb, mint 2021-ben.

Tekintettel arra, hogy a hálózatnak nincs natív tokenje, mint a legtöbb protokollnak, a szakértők szerint az eddigi növekedés organikus volt. Még a Valkyrie Investment 2023. februári jelentése is kiemeli a Lightning Network elfogadottságának növekedését.

Részlet a Valkyrie februári jelentéséből

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Argentínában is elérhető a Lightning Network fizetési lehetőség

/beincrypto, coinbase, valkyrie, bitpay/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img