Csak a Kripto Akadémián: GoPro 11 Hero kamerát nyerhetsz, ha befizetsz a Bybitre

spot_img

A Bybit kizárólag a Kripto Akadémia olvasóinak szervezte meg azt a különleges promóciót, aminek a nyertese egy GoPro 11 Hero kamerával gazdagodhat.

A játékhoz a kripto tőzsde régi és új felhasználói is csatlakozhatnak. A részvételi feltételek a következők:

  • A játék időtartama: 2023.07.24. – 2023.08.13.
  • Regisztrálj a Bybitre. Fontos, hogy a csatlakozáshoz ezt a meghívó linket használd! (Ha már van Bybit regisztrációd, olvass tovább. Mindjárt leírjuk, hogy mit kell tenned.)
  • Végezd el az 1. szintű (Level 1) ügyfélazonosító eljárást (KYC) és fizess be legalább 100 dollárt, vagy ennek megfelelő kriptovalutát.
  • A befizetett összeget legalább 1 héten át tartsd a számládon, ne utalj ki az oldalról.

Ha legalább 25 ember eleget tesz ezeknek a feltételeknek, a Bybit az alábbi nyereményeket fogja kisorsolni a résztvevők között:

  • 1 x GoPro 11 Hero kamera
  • 3 x Bybit kapucnis pulóver
  • 3 x Bybit póló

A játékban való részvételnek nem feltétele a kereskedés, tehát akkor is érvényes lesz a nevezésed, ha az égvilágon semmit sem csinálsz a beutalt összeggel. Ha viszont szeretnél, természetesen kereskedhetsz, vagy kipróbálhatod az oldal más funkcióit, például a sokak által kedvelt copy tradinget (a kereskedők automatikus másolását). A lényeg, hogy ne utalj ki a feltételekben meghatározott időpontig.

A tőzsde a nyerteseket az akciós időszak vége után fogja kisorsolni. A Bybit csapata végig figyelemmel kíséri az eseményt és kizárja azokat, akik valamilyen módon, például hamis regisztrációkkal próbálják meg kijátszani a szabályokat.

Ha már van Bybit regisztrációd: lehetőséged van kérvényezni, hogy a tőzsde úgy vegye, hogy mi hívtunk meg az oldalra. Ezzel jogosultságot szerezhetsz a játékban való részvételre.

A kérvényt ennek az űrlapnak a kitöltésével adhatod le, amit a tőzsde 3 munkanapon belül fog elbírálni. Pozitív döntésre akkor számíthatsz, ha “magadtól” regisztráltál a Bybitre, tehát nem valaki más meghívójával csatlakoztál a tőzsdéhez. Ha úgy gondolod, hogy ez igaz rád, az űrlap soraiban ezeket az adatokat kell megadnod:

  • A tőzsdei azonosítód (UID), amit itt találsz (Desktop / Mobil):

  • A Bybit regisztrációd email címe.
  • Indoklás, amiért benyújtod a kérvényedet. Erre válaszold azt, hogy szeretnél részt venni a nyereményjátékban. Például.: I would like to enter the Bybit – Kripto Akademia GoPro 11 raffle.

Ha jóváhagyták a kérelmedet, fizess be legalább 100 dollárt az oldalra és ezután legalább 7 napig ne hajts végre kifizetést. A befizetéssel mindenképp várd meg, amíg a tőzsde pozitív visszajelzést ad a kérésedre.

Ha a nyereményjáték sikeresen zárul, a Kripto Akadémián keresztül regisztrált Bybit felhasználók később további akciókra is számíthatnak. Ha szeretnél résztvenni a sorsoláson, regisztrálj ezen a linken keresztül és teljesítsd a feltételeket.

A nyereményjáték hivatalos, angol nyelvű leírása a Bybit oldalán is megtekinthető.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img