spot_img

A Binance 90 napig érvényes kereskedő jogosítvánnyal védene a kockázatoktól

spot_img

A Binance a mai nappal bevezeti a Seed Tag és Monitoring Tag rendszereket, amik a tőzsde által extrém veszélyesnek minősített kriptovaluták kockázataira és ingadozásaira fogják felhívni a figyelmet.

Mind a két rendszerben egy 90 naponként megjelenő és kötelezően kitöltendő kvíz fog felbukkanni azon kereskedők képernyőjén, akik az ezekbe a kategóriákba sorolt kriptopénzekkel próbálnak kereskedni. A válaszokkal a kereskedőknek meg kell erősíteniük, hogy tisztában vannak a tőzsdézéssel járó kockázatokkal, illetve újra nyugtázniuk kell, hogy elfogadják az oldal felhasználási feltételeit.

A Seed Tag kategóriába a jelenleg Innovation Zone fül alatt futó több mint 90 kriptovaluta fog beletartozni, ahová a még korai fázisban listázott tokenek kerülnek.

A Monitoring Tag kategóriába jelenleg 26 kriptopénz van besorolva, amelyeket valamilyen okból kiemelten figyel a Binance. Ez a múltban mutatott nagy ingadozásaiknak, a velük kapcsolatos negatív híreknek (pl.: hackeléseknek), vagy annak köszönhető, hogy éppen ellenőrzik őket, hogy minden rendben van-e velük, és nem váltak-e a listázásuk óta egy sehová sem tartó zombi projektté. A megfigyelés alatt álló kriptók listája folyamatosan változhat, jelenleg ezeket a tokeneket vonták ebbe a kategóriába:

Akropolis (AKRO), AirDAO (AMB), Ark (ARK), Bitshares (BTS), Cream Finance (CREAM), DREP (DREP), aelf (ELF), FTX Token (FTT), Gifto (GFT), JasmyCoin (JASMY), Linear (LINA), Loom Network (LOOM), Enzyme (MLN), Multichain (MULTI), openANX (OAX), OmiseGO (OMG), Ooki Protocol (OOKI), PERL.eco (PERL), pNetwork (PNT), Ren (REN), Sonm (SNM), Serum (SRM), Tornado Cash (TORN), Voyager (VGX), WazirX (WRX), DFI.Money (YFII)

Ha valaki gyorsan szeretné belevetni magát a kereskedésbe, bosszantó lehet, ha a tőzsde épp akkor lépteti ki az oldalról / mobil appból és kéri arra, hogy írja be újra a jelszavát és 2fa kódját. Hasonló élményekkel gazdagodhat, akinek épp a legrosszabbkor ugranak majd fel a kitöltendő kérdőívek, amelyekre tehát a jövőben időről időre számítani lehet.

Ugyanakkor mind a két óvintézkedés a felhasználók védelmét szolgálja, amiért mégis megéri elfogadni és lenyelni ezt a kis kellemetlenséget. A legnagyobb biztonságot viszont továbbra is az garantálja, ha a saját tárcánkban tároljuk a kripóinkat és csak annyit utalunk be egy tőzsdére, amennyit ténylegesen szeretnénk kereskedésre, vagy vásárlásra felhasználni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Csak a Kripto Akadémián: GoPro 11 Hero kamerát nyerhetsz, ha befizetsz a Bybitre

spot_img
spot_img