Base Chain: elindult a Coinbase saját blokklánca

spot_img

Elindult a Base, Coinbase saját L2 blokklánca. Az Ethereum futó, de az Optimism alapjaira építő hálózat gyorsabb és olcsóbb utalásokat tesz lehetővé. A Base rövid távon a következő időszak legfelkapottabb shitcoin kaszinója lehet, míg hosszabb távon valószínűleg minden nagyobb decentralizált szolgáltató elindítja majd rajta a saját szolgáltatását.

A hálózat első mémcoinja a BALD, vagyis a Kopasz nevű kriptopénz lett, utalva ezzel a Coinbase alapítójára.

A BALD a semmiből indulva 70 millió dolláros piaci részesedést ért el, egyik korai vásárlójának 500 dolláros befektetése ezzel pár alatt 500 000 dollárra növekedett

Ha valaki szeretne az itt induló új tokenekkel kockáztatni, a Base hivatalos Bridge-én keresztül küldhet ethert a hálózatra. Ezzel kapcsolatban azonban fontos információ, hogy kiutalni egyelőre még nem lehet onnan, a tervek szerint augusztus 8 után válhat majd lehetővé a Base-ről való átutalás más blokkláncokra. A kereskedők az első órákban 25 000 ethert fizettek be a hálózatra.

A BASE első nagyobb dex-e a LeetSwap, ami rögtön az indulás után 200 millió dolláros forgalmat bonyolított. Az itt induló új coinok grafikonjai a Dexscreeneren követhetők, de az indulás kapcsán érdemes lehet odafigyelni az Optimism saját kriptovalutájának teljesítményére is.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img