Nyerj egy GoPro-t és filmezd le azzal a nemzet hajóját

spot_img

Már csak 6 napotok maradt arra, hogy benevezzetek a Bybit két hete meghirdetett nyereményjátékára. Az akcióban kizárólag a Kripto Akadémia olvasói vehetnek részt, a fődíj pedig nem más, mint egy GoPro akciókamera.

A strapabíró Hero11 Black nem csak akkor lehet segítségünkre, ha az ősmagyarok virtuóz lovas harcmodorát gyakoroljuk. A Földközi-tenger partvidékén kalandozva akár nemzetünk új büszkeségét, a Rose D’or szuperjachtot is lencsevégre kaphatja vele a szerencsés nyertes, akit augusztus 20-a után fogunk kisorsolni.

A játékban való részvétel feltételei továbbra is változatlanok, de mielőtt ezeket megismételnénk, egy jó hír azoknak, akik már beneveztek. A Bybit által meghatározott minimum 25 fős részvételi limitet elvileg sikerült túlteljesíteni, így a regisztrálók most már nagy valószínűséggel számíthatnak a tombolára.

Az elvileg szót azért kell használnunk, mert a nevezési időszak lejárta után a Bybit ellenőrzi, hogy mindenki becsületesen teljesítette-e a feltételeket, és nem próbálkozott-e valamilyen visszaéléssel. Bízunk benne, hogy a résztvevők nem fognak ezen tömegesen fennakadni és sikerrel zárhatjuk le az akciós időszakot.

Ha esetleg lemaradtál volna az eredeti kiírásról, újból összefoglaljuk, hogy mit kell tenned a részvételhez. A játékhoz a kripto tőzsde régi és új felhasználói is csatlakozhatnak. A pontos feltételek a következők:

  • A játék időtartama: 2023.07.24. – 2023.08.13.
  • Regisztrálj a Bybitre. Fontos, hogy a csatlakozáshoz ezt a meghívó linket használd! (Ha már van Bybit regisztrációd, olvass tovább. Mindjárt leírjuk, hogy mit kell tenned.)
  • Végezd el az 1. szintű (Level 1) ügyfélazonosító eljárást (KYC) és fizess be legalább 100 dollárt, vagy ennek megfelelő kriptovalutát.
  • A befizetett összeget legalább 1 héten át tartsd a számládon, ne utalj ki az oldalról.

Ha legalább 25 ember eleget tesz ezeknek a feltételeknek, a Bybit az alábbi nyereményeket biztosítja a résztvevőknek.

  • 1 x GoPro 11 Hero kamera
  • 3 x Bybit kapucnis pulóver
  • 3 x Bybit póló

A játékban való részvételnek nem feltétele a kereskedés, tehát akkor is érvényes lesz a nevezésed, ha az égvilágon semmit sem csinálsz a beutalt összeggel. Ha viszont szeretnéd, természetesen kipróbálhatod az oldal bármelyik szolgáltatását, például a hagyományos és opciós kereskedést, vagy esetleg a sokak által kedvelt copy tradinget (a kereskedők automatikus másolását).

A lényeg, hogy ne utalj ki a feltételekben meghatározott 7 nap lejárta előtt. (Vagyis aki például a legutolsó napon, augusztus 13-án fizet be 100 dollárt, annak legalább augusztus 20-ig a fiókján kell tartania a pénzt, hogy érvényes legyen a nevezése.)

A tőzsde a nyerteseket az akciós időszak vége után fogja kisorsolni, bár utalt rá, hogy ezt végül lehet, hogy ránk fogja bízni. Ebben az esetben egy élő videós közvetítésben fogjuk kihúzni a szerencsések tőzsdei azonosítóját.

A Bybit csapata figyelemmel kíséri a játékot és kizárja azokat, akik valamilyen módon, például hamis regisztrációkkal próbálják meg kijátszani a szabályokat.

Ha már van Bybit regisztrációd: lehetőséged van kérvényezni, hogy a tőzsde úgy vegye, hogy mi hívtunk meg az oldalra. Ezzel jogosultságot szerezhetsz a játékban való részvételre. Az elmúlt két hétben hatan kérvényezték, hogy ilyen módon alánk kerüljenek regisztrálásra, amiből a tőzsde 5 esetben elfogadta a kérést.

A kérvényt ennek az űrlapnak a kitöltésével adhatod le, amit a tőzsde 3 munkanapon belül fog elbírálni. Ha ennyi idő után sem kapnál választ, küldj egy emailt az info@kriptoakademia.com email címre a tőzsdei azonosító számoddal és a Bybiten regisztrált email címeddel, hogy lekérdezhessük a fiókod állapotát.

Az alánk való átregisztrációnál akkor számíthatsz pozitív elbírálásra, ha “magadtól” regisztráltál a Bybitre, tehát nem valaki más meghívójával csatlakoztál a tőzsdéhez. Ha úgy gondolod, hogy ez igaz rád, az űrlap soraiban ezeket az adatokat kell megadnod:

  • A tőzsdei azonosítód (UID), amit itt találsz (Desktop / Mobil):

  • A Bybit regisztrációd email címe.
  • Indoklás, amiért benyújtod a kérvényedet. Erre válaszold azt, hogy szeretnél részt venni a nyereményjátékban. Például.: I would like to enter the Bybit – Kripto Akademia GoPro 11 raffle.

Ha jóváhagyták a kérelmedet, fizess be legalább 100 dollárt az oldalra és ezután legalább 7 napig ne hajts végre kifizetést. A befizetéssel mindenképp várd meg, amíg a tőzsde pozitív visszajelzést ad a kérésedre.

Ha a nyereményjáték sikeresen zárul, a Kripto Akadémián keresztül regisztrált Bybit felhasználók később további akciókra is számíthatnak. Ha szeretnél résztvenni a sorsoláson, regisztrálj ezen a linken keresztül és teljesítsd a feltételeket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img