Már elindultak a PayPal fizetések a Coinbase-en, hamarosan Magyarországra is jöhet

spot_img

A héten a Coinbase bejelentette, hogy a németországi és az egyesült királyságbeli felhasználói számára integrálta a PayPal fizetést. A Coinbase és a PayPal együttműködés ének célja, hogy egyszerűsítse a kriptopénzek vásárlásának és kivonásának folyamatát az ezekben az országokban élő ügyfeleik számára.

A következő hónapokban a Coinbase azt tervezi, hogy a PayPal-lal történő kriptopénz vásárlás és -kivétel lehetőségét más uniós országokra is kiterjeszti.

A PayPal-lal való partnerség révén a tranzakciók gyorsabbak, lehetővé téve a Coinbase egyenlegek azonnali kifizetését közvetlenül a PayPal számlákra.

Daniel Seifert, a Coinbase európai, közel-keleti és afrikai alelnöke elmondta: „A Coinbase küldetése, hogy növelje a gazdasági szabadságot a világon, azt jelenti, hogy egyszerűbbé, biztonságosabbá és gyorsabbá teszi az ügyfelek számára a kriptogazdasággal való interakciót és együttműködést, csökkentve a hagyományos bankrendszer súrlódásait. Ezért nagyon örülünk, hogy a PayPal-lal együttműködve egy újabb gyors, biztonságos és kényelmes módját kínálhatjuk német és brit felhasználóinknak a kriptovásárlásnak.”

A PayPal tovább bővíti digitális eszközökkel kapcsolatos szolgáltatásait. Az elmúlt hetekben a fintech cég elindította saját, dollárral fedezett stabilcoinját PayPal USD (PYUSD) néven. Emellett bevezették a “Cryptocurrencies Hub” nevű funkciót is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img