1000 dolláros ajándékkal és új kereskedési felülettel indítja az őszt a PrimeXBT

spot_img

Elindította határidős kripto kereskedő felületét a PrimeXBT. A tőzsde teljesen különálló Futures részlegén ay első körben 8 perpetual swap párt tettek elérhetővé, melyek a fejléc Trade – Crypto Futures menüpontjából érhetők el.

Az eddig CFD platformként üzemelő oldalon ezzel megjelent egy orderbook, ahol már pontosan látható, hogy kik ellen kereskedünk, de emellett még számos más apróságot is külön beállíthatunk és végre a Tradingview grafikonjait is használhatjuk.

Az újítás mellet a PrimeXBT CFD felülete sem szűnt meg, ahol továbbra is több tucat kripto, forex és hagyományos piaci pár között böngészhetnek a kereskedők.

Discord csatornánk felhasználói most akár kockázatok nélkül is kipróbálhatják a PrimeXBT megújult felületét, a tőzsde ugyanis egy 1000 dolláros, kereskedésre használható kupont is felajánlott a Kripto Akadémia csoport tagjainak. A pénzt kiutalni nem lehet, de az ezzel való kereskedéssel megszerzett profitot már szabadon felhasználhatja a szerencsés nyertes. A játékban való részvételhez csupán egy regisztrációra van szükség, a tőzsdére való befizetés nem feltétel!

A játék pontos részletei Discord szerverünk Bejelentések szobájában olvashatók, ami ide kattintva érhető el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img