Délelőtt suli, délután OpenSea: interjú egy magyar NFT kereskedővel

spot_img

Discord szerverünkön két héttel ezelőtt indult el az a szekció aminek moderátorai már régóta NFT-k kereskedésével egészítik ki a zsebpénzüket.

Bár még fiatalok, Marci és Amirigoat is több éves NFT kereskedési tapasztalattal rendelkeznek. Aki követi őket, már tudhatja, hogy a srácok nem a szerencsében bíznak és nem azért vásárolnak bele a különböző NFT-kbe, hogy bemákolják a következő 100-szoros nyereséget hozó digitális képet. A céljuk ehelyett a tiszta és gyors profitszerzés.

Folyamatosan követik az OpenSea és más NFT piacterek aktuálisan trendelő kollekcióit, és az árfolyamok átmeneti visszaeséseit kihasználva vásárolnak, hogy a következő emelkedésnél máris kiszálljanak. Bár láthattunk már tőlük nagyobb, 50%-os pluszt hozó ügyletet is, mind a ketten vallják, hogy a jelenlegi piaci helyzetben a sok kisebb nyereség hamar összeadódik, ezért a csodákban való reménykedés helyett inkább ezekre próbálnak fókuszálni.

Hogy a mindennapokban hogyan is néz ki ez a folyamat, hogy honnan indultak el és hogy a jövőben milyen lehetőségeket látnak az NFT kereskedésben, azt szeptember 25-én, vagyis hétfő este fogják elmesélni. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi fán terem az NFT kereskedés, csatlakozz a Discord csatornánkhoz és keresd a fenti képen is látható NFT Meetup szekciót. Az élő stream és beszélgetés este 19:00-kor veszi kezdetét.

Ha még nem tetted meg, nézz be a fiúk NFT kereskedő szobájába is. Az ehhez szükséges jogosultságot a fentebb is látható, “Előszoba / Rangok felvétele” szekcióban, a kiemelt ikonra kattintva veheted fel. A Discord oldalsávjában ezután fog láthatóvá válni a szerver NFT Trading Csoportja.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img