Csak a Kripto Akadémia olvasóinak: a PrimeXBT 200 dollárig megduplázza az első befizetés értékét

spot_img

YouTube csatornánk követői az elmúlt hónapokban gyakran találkozhattak a PrimeXBT és a Kripto Akadémia közös nyereményjátékával. A kereskedő videókban és a Discord csatornánkon 50 és 1000 dollár közötti értékkel rendelkező kuponokat osztottunk szét, melyekkel bárki ingyen belevághatott a valódi pénzes kereskedésbe.

A kizárólag nálunk megszerezhető jutalmak nagy népszerűségre tettek szert, sok esetben már a közzétételt követő pillanatokban elkapkodták és beváltották őket a szerencsés nyertesek.

A következő egy hét során egy kicsit másfajta, de a piacon továbbra is egyedi ajánlatnak számító lehetőséget kínál olvasóinknak a PrimeXBT: a tőzsde megduplázza a Kripto Akadémián keresztül regisztrált felhasználók első befizetésének értékét.

  • Aki befizet 100 dollárt, az egy 100 dollár értékű kereskedési kupont kap ajándékba.
  • Aki befizet 200 dollárt, az egy 200 dollár értékű kereskedési kupont kap ajándékba.

A kuponok névértékét nem lehet kiutalni, de fel lehet használni az oldalon végzett kereskedésre, a vele megszerzett nyereménnyel pedig már bárki szabadon rendelkezhet.

Az ajánlat kizárólag az első befizetők számára szól, a tőzsde ugyanakkor nem teszi kötelezővé az ügyfélazonosítást, így aki szeretné, akár egy újabb fiók létrehozásával is megszerezheti a felkínált ajándékot. (A nem ügyfélazonosított fiókok esetében 20 000 dollárban van limitálva a lifetime kiutalások összértéke.)

A PrimeXBT abban különbözik más kripto tőzsdéktől, hogy a tucatnyi kripto pár mellett a hagyományos piacokat (SP500, Nasdaq és egyéb európai indexek, forex, árucikkek) is kereskedhetővé teszi CFD-k, vagy határidős kripto (Perpetual Futures) szerződések formájában. Azonban mint más piaci szereplők esetében, itt sem ajánljuk, hogy valaki minden pénzét erre az egyetlen oldalra tegye fel.

Ha szeretnél élni a PrimeXBT duplázós befizetési lehetőségével, 2023. szeptember 30-ig, vagyis jövő hét szombat 23:59-ig regisztrálj az oldalra a Kripto Akadémia linkjén keresztül, majd hajtsd végre a legalább 100, vagy 200 dollár értékű befizetésed. Ezt az oldal által kínált bármilyen befizetési formával megteheted.

Ha ezzel készen vagy, küldj egy befizetést igazoló screenshotot @grecsosz -nak, akit a Kripto Akadémia Discord szerverén érhetsz el.

A bónuszt egy manuális ellenőrzés után fogod megkapni. Kérünk, hogy az ügyintézés ideje alatt légy türelemmel. Grecsosz amint tud, reagálni fog az üzenetedre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img