Nyerj a Fairspinnel: a három legnagyobb szeptemberi győzelem

spot_img

Továbbra is mágnesként vonzza magához a játékosokat a Fairspin, ahol az online szerencsejátékok világában is magas szorzójúnak számító nyeremények kerültek kiosztásra.

Az idei szeptember az oldal három legszerencsésebb játékosának még sokáig emlékezetes maradhat. Mindannyian jelentős bevételre tehettek szert, amit az alábbi kaszinójátékokkal tudtak megszerezni.

A legmagasabb kaszinó nyeremények

Top 1 – Édes Szeptember

A sorozatot a Sweet Bonanza egyik játékosa indítottal el, aki szeptember elején egy 40 dolláros tétet váltott 33 172 dolláros nyereményre. A közel 830-szoros szorzó alighanem megédesítette számára a nyár utolsó heteit.

Top 2 – Drága Gyémántok

A hónap előrehaladtával újabb játékost talált meg a szerencse. Az illető a Garuda Gems-en megtett 100 dolláros tétjéért cserébe 18 975 dolláros nyereménnyel távozhatott. A ~190-szeres szorzó valóban szép ragyogást kölcsönzött a drágaköveknek.

Top 3 – Vadnyugati Kaland

A megtett téthez viszonyítot legnagyobb nyereségét egy Wanted Dead or a Wild játékos tehette zsebre. A 4 dolláros pörgetésért kiosztott 12 581 dolláros nyeremény 3145-ös szorzónak felelt meg, amiért még az életét sem kellett kockára tennie.

A Fairspin a szeptemberi csúcsnyeremények ismertetésével hívja fel a figyelmet a kaszinó által kínált izgalmakra és bevételszerzési lehetőségekre. Az oldal ezeken túl kriptovaluta stake-elési lehetőséget is kínál, lehetővé téve, hogy mindenki maga választhassa ki, hogyan akarja elvinni a saját jackpotját.

Lehetőségek a játékon túl:

A Fairspin a hagyományos kaszinó élmény mellett a blokklánc technológiában rejlő lehetőségeket is felkínálja, izgalmakkal és befektetési lehetőségekkel teli környezetet teremtve. A Fairspin két staking programja a Liquidity Staking és a Hold To Earn.

  • Liquidity Staking: ebben a programban a felhasználók letétbe helyezhetik a tokenjeiket, amellyel segíthetik a kaszinó TFS tokenjének likviditását a PancakeSwapon. A Liquidity staking egy folyamatosan elérhető lehetőség, amihez a felhasználók szabadon csatlakozhatnak, vagy abból bármikor kiléphetnek. A hozam összegét a Fairspin kaszinó staking időszak alatti bruttó játékbevétele (GGR), a stakingben lévő összes token száma és a felhasználó által letétbe helyezett tokenek alapján számítják ki.
  • Hold To Earn: ez a program lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy bizonyos ideig TFS tokeneket tartsanak lekötve a Fairspin weboldalán, és részesedjenek a kaszinó bevételeiből. A bónuszt további TFS tokenek formájában írják jóvá. A jutalom összege függ a kiválasztott tartási időszaktól, a kaszinó bevételétől és az egyidejűleg TFS tokeneket birtokló felhasználók számától. Három tartási időszak áll rendelkezésre: 8 óra 1%-os, 1 nap 2%-os, és 3 nap 0,5%-os jutalomalappal.

A Fairspin játékosok emellett minden egyes az oldalon megtett fogadásért TFS tokeneket szerezhetnek. Ez a Play to Earn rendszer, ami illeszkedik az aktivitást jutalmazó hűségprogram trendekhez, ösztönző játékélményt kínálva a felhasználóknak. A játékosok által megszerezhető tokenek mennyisége a megtett téttel együtt növekszik, ami a kiválasztott játékok egyes fajtáival még tovább is növekedhet.

A Fairspin tehát több lehetőséget is kínál, hogy játékosai további nyereségre tegyenek szert, hogy segítsék a TFS token növekedését, és különböző bónuszokat és kiváltságokat szerezzenek a platform iránt való elkötelezettségük mértékében.

Fedezd fel a Fairspint, ahol az álmok valósággá válnak

A Fairspin staking- és hűségporgramjai a játékélményen túli bevételszerzési lehetőséget kínálnak. A szeptember rendkívüli győzelmeket hozott a Fairspin játékosok számára, bizonyítva, hogy az álmok valóban valósággá válhatnak az online szerencsejátékok birodalmában.

Legyél te a következő, aki nagyot nyer, és fedezd fel a Fairspint – a megbízható stakelés és jövedelemszerzés kapuját!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img