TFS Token: páratlan lehetőségek az online kaszinózás világában

spot_img

A szerencsejátékok világa a blokklánc technológiának köszönhetően gyors átalakuláson megy keresztül. Az iGaming tokenek története 2010-ben a bitcoin integrálásával kezdődött, majd 2016 után az ethereummal és az ERC-20 ICO tokenek elfogadásával folytatódott. 2018 után színreléptek az első kifejezetten szerencsejáték tokenek is, amik a Play to Earn, a DeFi és NFT-k alkalmazásával karöltve egyre innovatívabb megoldásokat kínálnak a játékosoknak.

A kaszinó szektor változatos újításai közt megjelentek a biztonságos és anonim jellegű, alacsonyabb díjakkal igénybe vehető gyors tranzakciók, valamint a játék mellett egyéb jövedelemszerzésre alkalmas lehetőségek.

A Fairspin kaszinó fizetett hirdetése szerint a TFS token bevezetése meghatározó szerepet játszik az iGaming fejlődésében. Kriptopénzük a blokklánc technológia alkalmazásával.
többféle kereseti lehetőséget és átlátható szerencsejáték-élményt biztosít a felhasználóknak.

A TFS Token lehetővé teszi, hogy a játékosok a kedvenc kaszinójátékaikkal játszva jutalmakat halmozzanak fel, melyeket bónuszokra és exkluzív ajánlatokra tudnak beváltani.

Kripto korszak: Token piac a fókuszban

A tokenek nem kizárólag digitális valuta szerepét töltik be – átformálják az értékről, a közösségről és a tulajdonjogról alkotott elképzeléseket. Egy új korszak hajnala köszönt be, ahol a kriptovaluták az élet, köztük a játékok szerves részeivé válnak.

A globális blokkláncjáték-piac nagysága az előrejelzések szerint 2027 végére megközelítheti a 65 milliárd dollárt, ami, 2022 és 2027 között átlagosan 70%-os összetett éves növekedési rátát(CAGR) jelenthet. A blokkláncjátékok egyedi aktív pénztárcáinak (UAW) száma 2022 harmadik negyedévében elérte a 912 ezer darabot, ami az összes blokklánc-ipari UAW 48%-a.

Az iGaming tokenek javítják a játékélményt, mert még több jutalmat, nagyobb elkötelezettséget és biztonságot garantálnak. Lehetővé teszik a fejlettebb hűségprogramok bevezetését, biztosítják az átláthatóságot, megkönnyítik a játékon belüli vásárlásokat, és elősegítik a játék között történő vagyonátvitelt, valamint a játékosok számára is beleszólást teremtenek a fejlesztések menetébe.

A hagyományos játékokban a fejlesztők önhatalmúlag dönthetnek bármiről, korlátozva a játékosok ingame vagyona felett gyakorolt jogokat. A blokklánc és a tokenek által támogatott kriptojátékok tényleges tulajdonjogot, mindenki számára egyenrangú tranzakciókat, az eszközök ritkaságának az ellenőrzését és ezáltal az értékpotenciál felmérését biztosítják a játékosoknak. A kriptopénzek integrálása a kaszinószektorba számos előnnyel jár:

  • Fokozott adatvédelem és anonimitás
  • Biztonságos tranzakciók
  • Gyorsabb és olcsóbb tranzakció
  • Globális elérhetőség
  • Innováció a szerencsejátékban
  • Rugalmas fogadási lehetőségek
  • Kiegészítő befektetési lehetőségek
  • Decentralizált jelleg

TFS Token: Keress többet

A blokklánc technológia online szerencsejátékokba való integrálása bővíti a játékosok által megszerezhető jutalmakat. A Fairspin ökoszisztémáján belül a TFS Token többféle módon is felhasználható és megszerezhető, számos előnyt biztosítva a felhasználóknak:

  • Staking programok: A TFS Token staking programokat kínál, amelyek további kereseti lehetőségeket biztosítanak a tokenek tulajdonosai számára.
  • Play to Earn program: a felhasználókat a platformon végzett tevékenységükért jutalmazza. Bevezeti a “rakeback jutalom” koncepcióját, lehetővé téve, hogy mind a nyertes, mind a vesztes fogadásokból visszatérítésen alapuló jutalmat szerezzenek.
  • Hold to Earn program: lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a TFS tokenjeiket egy meghatározott ideig letétben tartsák és ezalatt részesedést szerezzenek a kaszinó bevételeiből
  • Visszavásárlási modell: A Fairspin egy deflációs modellt használ a tokenek árának növelésére és a TFS Token-kínálat szabályozására, fenntartva ezzel egy az árfolyamra gyakorolt pozitív hatást.

A fenti előnyök együttesen garantálják a felhasználók fokozott elkötelezettségét, ami a TFS Tokent egyedi választássá teszi a többi iGaming token között.

Profitnövelés a liquidity stakinggel

A decentralizált pénzvilágban (DeFi) a liquidity staking során a felhasználók a tokenjeiket egy decentralizált tőzsdén (DEX) lévő liquidity poolban helyezik el. A résztvevők ezen tevékenységükért jutalmat kapnak, további tokenek formájában. A staking több okból is fontos segítség lehet egy token életében:
A stakingben tartott tokenek összessége csökkenti az ingadozások mértékét, fenntartva ezzel az árfolyam stabilitását.

A magas likviditás csökkenti az átváltáok során elszenvedett veszteséget (slippage), ami vonzó lehet a nagyobb tételben kereskedők és befektetők számára.
A stakingben való részvétel erősíti a decentralizált tőzsdéket és ezzel hozzájárul a DeFi szektor fejlődéséhez.

“A liquidity stakingben való részvétel passzív jövedelemforrásokat kínál a résztvevőknek, beleértve az olyan jutalmakat, mint a tranzakciós díjak után járó jutalékok és a stakingért járó bónusz tokenek. Emellett a TFS-tulajdonosok ellenőrzést is gyakorolnak a vagyonukfelett, meghatározva hogy mennyit és meddig szeretnének letétben tartani és milyen haszonnal szeretnék azt visszavonni.”Ethan, TFS Token Community Manager.

A Fairspin út a gazdagsághoz

A Fairspin felhasználók úgy vehetnek részt a Liquidity Stakingben, hogy a TFS Tokeneket az USDT (Tether) stabil coinokkal a TFS-USDT poolokon belül a PancakeSwap DEX-en lévő TFS-USDT poolokba teszik be, növelve ezzel a pár likviditását.

A Fairspin a Liquidity Staking programja olyan jutalmazási struktúrát kínál, ami közvetlenül a kaszinó által generált bruttó játékbevételhez (GGR) kapcsolódik. A liquidity pool három kulcsfontosságú mechanizmuson keresztül jutalmazza a résztvevőket:

  • Tranzakciós díjjal járó jutalmak. A pool résztvevői részesedést kapnak a kereskedési pár tranzakciós díjaiból.
  • TFS token jutalmak. A Fairspin meghatározott mennyiségű TFS Tokent oszt ki jutalomként a likviditás szolgáltatóknak. Minél hosszabb időre teszik fel a résztvevők a tokenjeiket, és minél nagyobb a feltett tokenek száma, annál nagyobb lehet a potenciális jutalmuk.
  • GGR-alapú jutalmak. A Fairspin által generált GGR egy részét szétosztják a stakerek között. Ahogy a Fairspin platform bővül és több bevételt termel, a stakerek is egyre magasabb jutalmakat kaphatnak.

A Fairspin strukturált jutalmazási rendszert használ, amely a TFS Token stakelés időtartamától függően növeli a jutalom szorzóját. Azok a résztvevők, akik hosszabb ideig stake-elnek, többet kereshetnek. Például a hét napnál rövidebb ideig tartó stake esetén 0,3-as szorzó, hét napnál hosszabb tét esetén 0,6-os szorzó, 30 napig vagy tovább tartó tétek esetén pedig 1-es szorzót szerezhetnek.

A maximális jutalmat azok a résztvevők kapják, akik több mint egy hónapig stakelik a TFS tokenjeiket. Ezek a felhasználók plusz jutalomként a Fairspin GGR-jének akár 0,5%-át is megszerezhetik. Azonban a poolból történő bármilyen, akár részleges kivonás, függetlenül az összegtől, a szorzót 0-ra, az időtartamot pedig az 1. napra állítja vissza.

A Fairspin liquidity stakingle nem rendelkezik minimális vagy maximális időkorláttal, így a felhasználók bármikor kivehetik vagy bent is hagyhatják a tokenjeiket a stakingben, ezzel biztosítva a TFS szabad felhasználását.

Játssz és nyerj

A Fairspin az iparági trendnek megfelelően egy speciális Play to Earn programot is integrált, ami megkülönbözteti a hagyományos online kaszinóktól. Az innovatív rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kedvenc játékaik élvezete közben TFS tokeneket szerezzenek.

A hagyományos modellekkel ellentétben, amelyek csak vesztes fogadások esetén kínálnak rakebacket, és időszakosan fizetnek ki, a Fairspin azonnali rakebacket biztosít, függetlenül a fogadás eredményétől. A platformon található játékokban megtett tétekkel a játékosok TFS Tokeneket szerezhetnek, amelyek összege a játéktól és a tét nagyságától függően változik.

Akár 500%-OS APR: dolgoztasd meg a pénzét

A Hold to Earn programban a felhasználók a TFS tokenjeikkel vonzó kamatozású passzív jövedelemre tehetnek szert. A lekötések időtartama rugalmas: 3 nap, 1 nap vagy 8 óra is választható, a jövedelem pedig a feltett tokenek számához és a Fairspin adott időszak alatti szerzett bevételéhez van kötve.

A program egyes időszakokban akár 500%-os éves kamatot (APR) is kínálhat, ami magasabb a hagyományos bankok által kínált kamatoknál. A TFS Token tulajdonosok időhöz kötött jutalmakat is élvezhetnek, amelyek a választott letétli időszakokkal változnak. Például a tokenek 8 órán át történő birtoklása a kaszinó bevételének további 1%-át, 1 nap 2%-át, 3 nap pedig 0,5%-át garantálja.

A jutalomalap elosztása a résztvevők számától is függ, így kevesebb felhasználó számára magasabb kifizetéseket tesz lehetővé.

Nagyot keresni az iGamingben: csatlakozz a TFS Token forradalomhoz

A TFS Token szerves része a Fairspin online kaszinónak, és az iGamingben rejlő lehetőségek kiaknázásának. A TFS Tokenek birtoklásával résztulajdonos lehetsz a kaszinóban, és részesedést szerezhetsz a kaszinó nyereségéből. Ez egy innovatív koncepció, ami egy új dimenziót ad a hagyományos szerencsejátékhoz – hasonlóan ahhoz, mintha részvénytulajdonosok lennél egy vállalatban, de a szerencsejátékok izgalmával kiegészítve.

A TFS Token tranzakcióit a blokkláncon rögzítik, ami átláthatóságot és elszámoltathatóságot biztosít, így a felhasználók TFS vagyonának és hozamának ellenőrzése mindenki számára biztosított. Ez egy friss és biztonságos megközelítése a szerencsejátéknak és a befektetésnek, amely bepillantást nyújt az online szórakoztatás jövőjébe.

Használja ki ezeket a lehetőségeket, és legyen részese az iGaming iparágban zajló forradalomnak. Csatlakozzon a Fairspinhez, és fedezze fel a blokklánc-szerencsejátékok világában rejlő kereseti lehetőséget.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img