Könnyű pénz: 3 lehetőség, amivel a TFS Token jövedelemhez segíthet

spot_img

Az online kaszinóipar úttörőjeként a Fairspin élen jár a blokklánc integrálásában az online szerencsejátékokba, aminek részeként kibocsátotta saját kriptovalutáját, a TFS Tokent. A fejlesztés lehetővé tette, hogy a játékosok passzív jövedelemre tegyenek szert, miközben kedvenc játékaikkal szórakoznak.

A kaszinó fizetet hirdetése szerint a TFS Token a tulajdonosok számára több előnyt és kereseti lehetőséget biztosít.

TFS Token: Pénzügyi szabadság

A hagyományos banki rendszerek lassú és bürokratikus működése mellé alacsony kamatok társul. Ennek alternatívájául szolgál a TFS token staking bevezetése, ami az átlátható módon szerezhető nyereség mellett további előnyökkel is szolgál.

 • A tokenek felhasználása: támogatott kriptopénzként a TFS Token megkönnyíti a Fairspin kaszinóban a tranzakciók végrehajtását és az általa, valamint külső partnerei által biztosított szolgáltatásokhoz való csatlakozást.
 • Hold To Earn program: A TFS Token tulajdonosok részesedhetnek a Fairspin platform napi bevételeiből.
 • Play To Earn program: A TFS Tokeneket tokenizált visszatérítésként lehet megszerezni a Fairspin kaszinóban való játékért.
 • BuyBack modell: A Fairspin a TFS tokenek tőzsdéken keresztül vagy közvetlenül a felhasználóktól történő visszavásárlásával járul hozzá a token árfolyamának és értékének növekedéséhez.
 • Jutalmak és ösztönzők: A TFS Token tulajdonosok további jutalmakat szerezhetnek a stakingért, részesedhetnek a bevételekből és a tranzakciós díjakból, vagy jogosultak lehetnek egyéb ajándékokra, ezzel honorálva a támogatásukat és a programokban való részvételüket.
 • Integráció: A TFS Token ökoszisztéma könnyedén integrálódik különböző blokklánc hálózatokba és protokollokba, széleskörű felhasználási lehetőségeket biztosítva.
 • Átláthatóság és biztonság: A TFS Token ökoszisztéma egy biztonságos, átlátható nyilvános blokkláncon működik, garantálva a tranzakciók, adatok és felhasználói eszközök átláthatóságát és elszámoltathatóságát.

A TFS Token a fenti funkciókkal a Fairspin platformon belül és azon kívül is számos lehetőséget kínál a tulajdonosok számára.

Liquidity Staking: az intelligens befektetés jövője

A Fairspin felhasználóknak lehetőségük van részt venni a Liquidity Stakingben, aminek keretében a TFS Tokeneket az USDT (Tether) stabilcoinnal egyetemben tudják a Pancakeswap Dex TFS-USDT poolján belül letétbe helyezni.

A Liquidity Staking program olyan jutalmazási struktúrát kínál, ami a kaszinó által generált bruttó játékbevételhez (GGR) kapcsolódik.

A résztvevők részesedést kapnak a Fairspin bruttó játékbevételéből, ami a platform népszerűségének és nyereségének növekedésével folyamatosan tovább növekedhet. Minél hosszabb stake-elés mellett dönt valaki, annál több jutalmakat szerezhet.

“Fontos, hogy a Fairspin liquidity staking programja rugalmasságot kínál, mivel nincs minimális vagy maximális lekötési idő, így a felhasználók bármikor kivehetik a letétben tartott tokenjeiket és kockázatok nélkül szerezhetnek jutalmakat.” – nyilatkozta Ethan, a TFS közösségi menedzsere.

Szerezz profitot a játékszenvedélyedből

A Fairspinnél a felhasználók a Play to Earn programon keresztül TFS tokeneket kereshetnek kaszinózás közben. Minél többet játszanak, annál több tokenizált rakebackre tehetnek szert.

A felhasználók tokenizált rakebacket kapnak jutalomként minden egyes megtett tét után, ami a tét nagyságától és a játékok fajtájától függően változhat. Az ajándék minden egyes fogadás után azonnal jóváírásra kerül a felhasználók számláján.
A hagyományos modellekkel ellentétben, amelyek csak a vesztes fogadások után kínálnak rakebacket, és csak meghatározott időszakokban kerülnek kiosztásra, a Fairspin azonnali rakebacket kínál, függetlenül a fogadás kimeneteléstől. A játékosok emellett a Hold to Earn programon keresztül is tovább növelhetik a tokenjeik számát.

Akár 500%-OS APR: Keress, miközben alszol

A Hold to Earn programban részt vevő felhasználók a TFS tokenek birtoklásával passzív jövedelemre tehetnek szert. A lehetséges nyereséget a birtokolt tokenek száma és a Fairspin által az adott időszakban generált jövedelem határozza meg. Minél több tokent tart egy felhasználó, annál nagyobb jutalmat szerezhet.

A Hold to Earn program által kínált előnyök:

 • Magas éves kamatláb (APR): A Hold to Earn program magas, akár 500%-os kamatot kínál, amely felülmúlja a hagyományos banki kamatlábakat.
 • Rugalmasság: A felhasználók különböző lekötési időtartamok közül választhatnak, például 3 nap, 1 nap vagy 8 óra, igazodva befektetési stratégiájukhoz vagy pénzügyi céljaikhoz. A tulajdonosok akkor is visszakapják a befektetett pénzüket, ha a kaszinó a tartási időszakban (például egy nagy nyeremény kifizetése miatt) nem termel nyereséget.
 • Innovatív kereseti lehetőségek: A résztvevők élvezhetik a Fairspin innovatív kereseti opcióit, amelyek a hagyományos szerencsejátékot kombinálják az átláthatóságot és biztonságot biztosító blokklánc technológiával.
 • Növekedési potenciál: Ahogy a Fairspin platform tovább növekszik és egyre népszerűbbé válik, a TFS Token értéke is ezzel együtt növekedhet, ami a tulajdonosoknak további nyereséget biztosíthat.

A Fairspin felhasználók visszajelzései

A Fairspin az online szerencsejáték-közösség elismert szereplője, a kripto kaszinók által garantált átláthatóságát és biztonság megtestesítője.

A Casino Guru online értékelő oldal kiemelte a Fairspin érdemeit, és kiváló minősítéssel jutalmazta. A felhasználók szintén dicsérik a Fairspin stakelési lehetőségeit, amelyekben az APR akár az 500%-ot is elérheti. A játékosok számára a blokklánc technológiában rejlő átláthatóság is fontos szempontot jelen, ami a szavaik szerint “gyakorlatilag lehetetlenné teszi a játékosok megtévesztését”.

A Redditen szintén sok felhasználó számolt be pozitívan a TFS Tokennel kapcsolatos tapasztalatairól és a vele megszerezhető játékos és befektetési előnyökről.

Hogyan csatlakozzunk a Fairspin TFS Token ökorendszerébe?

A Fairspin TFS Token ökoszisztémája számos tevékenységre ad lehetőséget, a passzív jövedelmet garantáló Liquidity Stakingtől kezdve, a Play to Earn kaszinó játékot jutalmazó rendszerén át, a Hold to Earn által biztosított TFS Token befektetésig bárki kiválaszthatja a neki megfelelő jutalmazási formát. Ne hagyd ki a TFS Tokenekben rejlő előnyök felfedezését. A csatlakozás egyszerű, a profitlehetőségek pedig határtalanok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img