Binance: csütörtöktől 20-szorosára növekszik a bitcoin kereskedési ügyletek minimum összege

spot_img

A legnagyobb kripto tőzsde jelentősen megemeli a legnépszerűbb kriptopénzek kereskedéséhez szükséges minimum összeget.

A Binance határidős (Perpetual Futures) felületén 5 dollárról 100 dollárra növekszik a BTCUSDT, illetve 5 dollárról 20 dollárra az ETHUSDT kereskedési párokon megnyitható (vagy lezárható) ügyletek minimális összege.

A határidős szerződésekkel való kereskedés a kripto piacok legnépszerűbb terméke, a globális forgalom több mint háromnegyedét ebben a formában bonyolítják, így a változás sok kiskerekedőt érint.

A határidős piacokat legkésőbb november 2-án, magyar idő szerint csütörtökön 12:00-ig állítják át a magasabb minimum követelményekre. A még ez előtt nyitott ügyleteket a változás nem fogja érinteni, tehát az átálláskor aktívan futó kisebb trade-eket ezután is gond nélkül le lehet majd zárni.

A tőzsde külön felhívta a figyelmet, hogy a változás a grid botok működésére is hatással lesz, így ha valaki a fenti párokon használja a Binance automatizált kereskedési rendszerét, annak csütörtökig van ideje, hogy ha szükséges, módosítson a stratégiáján.

A bejelentett emelés a tőzsde hagyományos (spot) piacait nem érinti, azokon csütörtök után is 5 dolláros minimum összegért lehet majd bitcoint és ethereumot vásárolni.

A Binance két hete már szigorított egyet a határidős kereskedés feltételein, akkor az addig piacvezetőnek számító jutalékaik mértékét emelték fel a piaci átlag szintjére.

Binance Futures: magasabb jutalékot kell fizetni a határidős kereskedésért

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img