Nyereményjáték: monitort és 600 dollár értékű kereskedési tőkét nyerhetsz a Binance és a Kripto Akadémia őszi játékában

spot_img

Most nem csak a faleveleket, hanem a Binance által felajánlott nyereményeket is besöpörheted, ha részt veszel a legnagyobb kripto tőzsdével közös őszi akciónkban. A kizárólag magyar felhasználóknak megrendezett játék fődíja egy ultraszéles monitor, ami mellé akár 600 dollár értékű kereskedési tőkét is szerezhetsz. A részvételi feltételeket igyekeztünk úgy meghatározni, hogy ne csak azt aktív kereskedőknek, hanem a hétköznapi kriptósoknak is legyen esélyük a fődíj megszerzésére.

A Binance és a Kripto Akadémia nyereményjátéka 4 héten át tart, és két különböző módon kínál esélyt a nyerésre. Az egyikben az aktív kereskedőket fogjuk kereskedési kuponokkal jutalmazni, a másikban viszont már egészen minimális erőfeszítéssel is kvalifikálhattok arra sorsolásra, aminek a nyertese egy ultraszéles monitorral gazdagodhat.

Az akció első részében a tőzsdéről ki nem utalható, de kereskedésre szabadon felhasználható kuponokat lehet nyerni, összesen 600 dollár értékben. Ezek megszerzésének a feltétele a következő:

  • 1. hét – (2023. november 2-7.): kereskedj minimum $50 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $50 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak.
  • 2. hét – (2023. november 8-14.): kereskedj minimum $100 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $100 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak.
  • 3. hét – (2023. november 15-21.): kereskedj minimum $150 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $150 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak.
  • 4. hét – (2023. november 22-30.): kereskedj minimum $300 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $300 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak.

(*)A volumenbe a stabil coinok között végrehajtott (Pl.: USDT – FDUSD) és a Binance által  kereskedési jutalék mentessé tett párok (pl.: bizonyos FDUSD és TUSD piacok) kereskedése nem számít bele.

A játék második felében (december 1-én) egy ultraszéles monitort is kisorsolunk azok között, akik a 4 hét folyamán legalább egyszer teljesítik a fentebb meghatározott és az adott hétre vonatkozó minimum kereskedési forgalmat.

Ha legalább egy darab heti kihívást teljesítesz, a Binance-es azonosítód egyszer fog bekerülni a kalapba, ha kettőt, akkor kétszer, és így tovább. Aki mind a négyszer teljesíti az adott hétre vonatkozó minimum forgalmat, az négy sorsjeggyel, négyszeres nyerési eséllyel vehet részt a monitor sorsolásán.

A monitort egy ismert hazai webshop fogja kiszállítani. Ha a termék elérhetetlenné válna / elfogyna, egy hasonló kategóriájú monitort biztosítunk a nyertes számára.

Mivel a közösségünk aktív tagjait szeretnénk jutalmazni, a sorsoláson való részvétel további feltétele, hogy jelezned kell a játékban való részvételi szándékodat. Ezt egy Binance által biztosított űrlapon teheted meg. (Az űrlap csak a tőzsdére való belépés után válik láthatóvá.) Jelentkezni legkésőbb november 30-ig lehet, de érdemes mihamarabb megtenned, hogy véletlenül se maradj le a sorsolásról.

A kereskedésre használható kuponok megszerzésére szintén a fenti űrlap kitöltésével szerezhetsz jogosultságot. Hiába éred el a legjobb eredményt, ha nem töltöd ki a nyomtatványt, nem tudjuk figyelembe venni a teljesítményed.

További fontos részlet, hogy a játékban kizárólag a Kripto Akadémián keresztül regisztrált Binance felhasználók vehetnek részt.

A regisztráció során itt láthatod, hogy jogosult vagy a 20%-os visszatérítésre.

  • Ha már korábban regisztráltál az oldalra, de ezt nem rajtunk keresztül tetted meg, sajnos nincs lehetőség az utólagos bekötésre, ezért nem tudsz részt venni az akcióban.

Ha egy ideje esetleg már hanyagoltad, novemberben mindenképp érdemes visszatérned és leporolnod a jó öreg Binance-es fiókodat. Az akció alatt akár egy-két kisebb kereskedési ügylet végrehajtásával is egy értékes monitort, vagy ha aktívabb vagy, több száz dollár értékű kereskedési tőkét nyerhetsz. Tovább a regisztrációs űrlap kitöltéséhez >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img