Nyereményjáték: ultraszéles monitort nyerhetsz a legnagyobb kripto tőzsde őszi játékában

spot_img

Második hetéhez érkezett a Binance és a Kripto Akadémia őszi nyereményjátéka. A november során szerdától szerdáig tartó fordulókban 600 dollár értékű kereskedési tőkét és egy ultraszéles monitort nyerhet, aki rajtunk keresztül regisztrál(t) a Binance oldalára.

A monitort azok közöt sorsoljuk ki, akik a 4 hét folyamán legalább egyszer teljesítik az alábbi időszakokra vonatkozó minimum kereskedési feltételeket. Aki több alkalommal is megfelel ezeknek, az többször is bekerül a december 1-i sorsolás kalapjába, vagyis nagyobb esélye lesz a monitor  megszerzésére.

  • 1. hét – (2023. november 2-7.): kereskedj minimum $50 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $50 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak + 1 sorsjegy a monitor sorsolására.
  • 2. hét – (2023. november 8-14.): kereskedj minimum $100 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $100 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak + 1 sorsjegy a monitor sorsolására.
  • 3. hét – (2023. november 15-21.): kereskedj minimum $150 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $150 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak +1 sorsjegy a monitor sorsolására.
  • 4. hét – (2023. november 22-30.): kereskedj minimum $300 értékben a Binance spot kereskedési felületén. Megszerezhető nyeremény: $300 kupon a legmagasabb kereskedési volument bonyolító felhasználónak + 1 sorsjegy a monitor sorsolására.

Fontos, hogy a monitor sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik nem csak teljesítik a heti kihívások minimum feltételeit, hanem ki is töltik a játékban való részvételi szándékukat jelző regisztrációs lapot. Ha már a múlt héten is játszottál, de eddig elfelejtetted, ezt utólag is megteheted.

A regisztrációhoz csak lépj be a Binance fiókodba és látogass el erre az oldalra. A lap alján mindössze egyetlen email cím megadására lesz szükséged, hogy bebiztosítsd a részvételed. (A kérdőív csak a tőzsdére való belépés után válik láthatóvá.)

Ha kimaradtál volna az első fordulóból, a második héten is beszállhatsz a játékba. Ezúttal minimum 100 dollár értékű kereskedési forgalmat kell teljesítened, hogy esélyed legyen a monitorra.

Aki az első héten már teljesítette az 50 dolláros, de a második héten is eléri a minimum 100 dolláros forgalmat, megduplázhatja a nyerési esélyeit, a Binance-es azonosítója ebben az esetben kétszer fog szerepelni a sorsoláson.

Azok, akik ennél magasabb forgalmat bonyolítanak, a monitor mellett akár 600 dollár értékű kereskedési tőkét is nyerhetnek. Ezzel és minden más részlettel kapcsolatban olvasd el a nyereményjáték hivatalos leírását, és ne felejtsd el kitölteni az oldal alján található jelentkezési lapot!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img