Októberi rekordok: nullából nagy nyeremények a bitcoin kaszinóban

spot_img

Az online szerencsejátékok világában gyakran mondják, hogy a szerencse a bátraknak kedvez. A Fairspin játékosai októberben is bátrak voltak és az életüket megváltoztató nyereményekre tettek szert. Ebben a fizetett hirdetésben a hónap legmagasabb szorzókat  hozó játékaira emlékeztet a kaszinó.

Októberi Sikersztorik – Látványos  Jackpotok

TOP-1: A vak szerencse

A Fairspin „Wanted Dear or a Wild” játékában egy vakmerő játékos 100 dolláros tétet tett meg, amivel 221.6-os szorzójú nyereményt ért el, és 22 160 dollárt nyert. A játékos kalkulált kockázatvállalása bizonyítja, hogy a merész lépések és a szerencse életre szóló jutalmakhoz vezethetnek.

TOP-2: Diadal az Olympián

Egy másik játékos 5 dolláros tétet helyezett el a “Gates of Olympusban”, amiről aligha gondolta volna, hogy végül egy rendkívüli 20 000 dolláros nyereményhez vezet. Amikor a tárcsák és szimbólumok forgása végül egy elképesztő 4 000-szeres szorzót fedtek fel,  a játékos tétje egy pillanat alatt hihetetlen nyereménnyé vált.

TOP-3: Jackpot Aprópénzért Cserébe

Az az elképzelés, hogy csak jelentős tétek vezetnek monumentális nyereményekhez, megdőlt, amikor egy játékos egy szerény 0.60 dolláros tétet helyezett a “Big Bass Hold & Spinner Megaways-ben”, ahol váratlanul egy 20 000-szeres szorzó tűnt fel a képernyőn, 12 000 dolláros nyereményt hozva. Ez a győzelem az apró tétek mögött rejtőző elképesztő potenciál tanúbizonysága, bizonyítva, hogy a szerencse a bátrakat favorizálja, bármekkora is legyen a megrakott tét.

Ezek történetek alapján a Farispinnél minden pörgetés rendkívüli lehetőségekhez vezethet. Minden győzelem mögött egy játékos állt, aki mert hinni egy meglepetésben és a szerencsében. Csatlakozz a Fairspinhez – próbálj szerencsét, hogy a következő nagy kutya legyél az online kaszinók világában.

További izgalmak felfedezése: a nyerő staking platform

A nyerés mellett a Fairspin staking programja is lehetőséget kínál a bevételszerzésre.  A felhasználók leköthetik a tokenjeiket, részesedést szerezve a kaszinó nyereségéből. Erre a Liquidity Staking és Hold To Earn kínál lehetőséget.

  • Liquidity Staking: a felhasználók a lekötött tokenjeikkel növelhetik a TFS Token likviditását a PancakeSwap-on, amiért jutalmakat kapnak a Fairspin GGR-je, a stake-elt tokenek mennyisége és a stakingben töltött idejük alapján.

„Azok, akik hosszabb ideig stakelnek, többet kereshetnek. TFS Tokenek egy hónapon át való stake-elése biztosítja a legmagasabb szorzó és a maximálisan megszerezhető jutalmakat.” – mondja Ethan, a TFS Community Manager.

  • Hold To Earn: a felhasználók a TFS Tokenjeiket három különböző tartási időszakra köthetik le, hogy további TFS Tokeneket keressenek. A megszerezhető jutalom a tartási időtartamtól, a kaszinó bevételétől és az egyidejűleg TFS Tokeneket tartó felhasználók számától függ.

A játékosok ezenkívül a Play to Earn programon keresztül is szerezhetnek TFS tokeneket, ami a megtett nyertes és vesztes fogadásokért cserébe, visszatérítés formájában kínálja fel a kaszinó kriptopénzét.

Összességében a Fairspin-nél stakelni nem csak több bevételt jelent, henm egy olyan stratégiát, ami egy biztosabb pénzügyi jövő felé egy biztonságos és megbízható platformon keresztül vezet.

Út a sikerhez

Az októberi nyereményrekordok bizonyítják, hogy a jackpotok és a hihetetlen szorzókis  elérhetők a Fairspin-nél. A játék izgalma mellett a platform nyereséges staking programokat is kínál, amivel további jövedelmek szerezhetők.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img