Ali Martinez bikásan látja a Ripple-t (XRP) és a Bitcoint (BTC) – Az Everlodge (ELDG) ára is növekedhet

spot_img

Egy neves kripto elemző, Ali Martinez bikás előrejelzéseket publikált a Ripple (XRP) és a Bitcoin (BTC) árfolyamával kapcsolatban, ami nagy izgalmat váltott ki az őt követő kereskedőkből. De nem csak a kriptopiac nagyágyúi készülnek a lehetséges mozgásokra, az Everlodge (ELDG) is megpróbálhat csatlakozni hozzájuk.

Ripple (XRP): egy lehetséges visszapattanás

Nemrég Ali Martinez egy optimista Twitter / X posztot tett közzé, ami kedvező fogadtatásra talált a Ripple (XRP) rajongók körében. A bejegyzés a coin lehetséges visszapattanásáról szól. Martinez megfigyelése szerint a TD Sequential indikátor egy vételi jelzést mutat az XRP 4 órás grafikonján, és ez előrejelezheti a Ripple kriptovaluta értékének újbóli emelkedését.

Az XRP árjóslása egy lehetséges felfelé ívelést sejtet, ami elérheti a 0.63 és 0.67 dolláros szinteket. Az elemzést támogatja, hogy a technikai indikátorok egy alapvetően bikás hangulatot jeleznek az XRP esetében, miközben a Félelem & Kapzsiság (Fear and Greed) Index 69-en (Kapzsiság) áll. A Ripple árteljesítményét tekintve, az ár a november 17-i 0.59 dollárról november 20-ra 0.62 dollárig emelkedett.

Ez az optimista kilátás és Martinez elemzéseinek jó találati aránya egy lehetséges bikás mozgást sejtet az XRP árfolyamában.

Bitcoin (BTC): egy újabb ciklusra készülve

Martinez egy másik elemzésében kitért a Bitcoin (BTC) történelmi mintára, melyek alapján lehetséges, hogy egy már korábban is bekövetkezett elmozdulást fogunk tapasztalni. A Bitcoin korábbi emelkedő trendjei alapján Martinez elemzése egy lehetséges piaci csúcsot jósol 2025 októberére. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin még körülbelül 700 napnyi bikás lendületet élhet meg.

A Bitcoin jelenlegi viselkedése egyelőre alátámasztja ezt az állítást. Az árfolyam november 19-én 36 473 dollárról november 20-ra 37 194 dollárra emelkedett. A Bitcoin az elmúlt 30 napból 18-at zöldben zárt (60%), ami alatt mérsékelt, 5,41%-os átlagos ingadozást mutatott.

Az elemzők 2023 decemberére egy 43 760 dollárig tartó emelkedést jósolnak a Bitcoin árfolyamában. Martinez megfigyelése kedvező jövőképet és egy újabb bikás fázis képét tárja a kereskedők elé.

Everlodge (ELDG): Felfelé Mozgás

A Ripple és a Bitcoin által keltett izgalmak mellett az Everlodge (ELDG) is készen áll a kitörésre. Habár Martinez elemzésének nem ez állt a középpontjában, az Everlodge innovatív, blokkláncon alapuló ingatlanpiac felé mutató irányultsága jól pozícionálhatják a következő időszakban.

Ez a platform lesz az első, amely az NFT és a timeshare (megosztott idő) technológiát kombinálja és részleges nyaralóház-tulajdonjogot tesz lehetővé, amivel passzív jövedelem szerezhető akár egy törtrésznyi NFT birtoklásával. Az NFT akár egy magas minőségű ingatlant, például egy hotelt is képviselhet, aminek értéknövekedésével az NFT árfolyama is szinkronban emelkedhet.

Ezek az NFT-k a blokklánc segítségével biztosítják a tulajdonjog igazolást, egyszerűsítve az gyakran bonyolult ingatlanjogok kezelésének folyamatát. Ezzel az újítással az Everlodge lehetővé tudja tenni az átlátható és hiteles tulajdonjogi nyilvántartást. Így többé nem kell aggódnia a csalásos tevékenységek miatt.

Az ELDG token előnye lehet a Ripple-el és a Bitcoinnal szemben, hogy alacsony piaci tőkeértéke mellett a valódi világ, a trillió dolláros ingatlan piacához kapcsolódik. Ez magasabb növekedési potenciált biztosíthat számára. A presale 7. szakaszában az ELDG ára 0,025 dollár volt, ami 150%-os emelkedés a vásár kezdete óta. Akik most vásárolják meg, részt vehetnek egy Maldív-szigeteki nyaralás sorsolásában is. Ha ez a fizetett hirdetés felkeltette az érdeklődésed, látogass el az Everlodge weboldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img