A ChatGPT legjobb Kriptovaluta Tippjei: Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) és Everlodge

spot_img

A kiszámíthatatlan kriptovaluta piacon a következő nagy nyerők felfedezése olyan, mint kincset találni. A Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) és Everlodge (ELDG) coinjaiban rejlő lehetőségek nem csak a kereskedők, de a ChatGPT figyelmét is felkeltették, ami az ezekben év végi potenciált határtalannak tartja.

Shiba Inu (SHIB): Potenciális Növekedés Várható

A Japán kripto piac egyik meghatározó szereplője, a BitTrade nemrégiben mutatta be terveit a Shiba Inu (SHIB) kölcsönzési szolgáltatásába való integrációról, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a Shiba Inu kölcsönzését és hitelezését.

A ChatGPT szerint ez a bejelentés a Shiba Inu szélesebb körű elfogadása felé mutató lépés lehet, ami növelheti az iránta való érdeklődést. A Shiba Inu ára az október 21-i $0.0000070-ról november 21-ig $0.000008341-ig ugrott. A SHIB jelenlegi a 21 napos EMA feletti pozíciója pozitív lendületre utal.

A szakértők potenciális emelkedést jósolnak, azt becsülve, hogy a Shiba Inu ára decemberben a $0.000009274-et is elérheti.

Pepe (PEPE): Emelkedő Tendencia Várható

A Pepe (PEPE) csapatának bejelentése szerint 418B Pepe érmét fordítanak a Binance Earn-ben való részvételre. Ezeket az érméket a következő hónapokban különféle promóciós kampányokon keresztül osztják szét a Binance felhasználói között. A ChatGPT szerint ez a stratégiai érmeosztás fokozott érdeklődést fog kiváltani a Pepe iránt, elősegítve egy lehetséges bikafutást. A Pepe a napi 100 és 200 EMA felett tartózkodik, kedvező helyzetet eredményezve.

A Pepe ára az október 21-i $0.00000071-ről november 21-ig $0.0000011-re nőtt. A szakértők Pepe árjóslatai szerint az értéke $0.0000012-re emelkedhet az év végéig.

Everlodge (ELDG): Kiváló Hosszú Távú Növekedési Potenciál

A trillió dolláros ingatlanpiaccal való kapcsolata miatt az Everlodge (ELDG) szintén bikás jeleket mutat decemberre. A ChatGPT szerint erős jelenléte az ingatlan szektorban, valamint az NFT-k és az okos szerződések alkalmazásai segítik az előremutató pályáját.

Az Everlodge újraértelmezi az ingatlan tulajdonjogot és lebontja a hagyományosan ehhez kapcsolódó magas belépési korlátokat. Használatával többé nem szükséges magas nettó vagyonnal rendelkezni egy tengerparti nyaraló megszerzéséhez. Az Everlodge digitálisan NFT-ként kibocsátja, majd osztja fel az ingatlant, aminek eredményeként, akár 100 dollárért is résztulajdont lehet benne szerezni a blokkláncon.

Az Everlodge platformja emellett újfajta lehetőségeket nyit meg, lehetővé téve a kereskedőknek, hogy a világon bárhol ingatlan kitettséget szerezzenek. Bárki beruházhat egy tokiói luxusszállodába vagy egy festői francia villába.

Azok, akik most vásárolják meg az ELDG kriptovalutát, egy nyaralást nyerhetnek a Maldív-szigetekre. A projekt jelenleg a 7. előértékesítési szakaszban van, ahol egy ELDG érme 0,025 dollárba kerül. A korai vásárlók eddig 150%-os ROI-t tapasztaltak. A ChatGPT szerint a növekedési potenciál magas lehet, a kis piaci tőkeérték és az ingatlan piachoz való kapcsolatok miatt. Néhány szakértő a presale végéig az ezt a fizetett hirdetést támogató ELDG értékének emelkedését 0,038 dollárra jósolja.

Látogasson el az Everlodge oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img