Bybit: 20 dolláros bónusz az első befizetőknek, kereskedési verseny az aktív kereskedőknek

spot_img

A jövő hét végéig ismét elérhető a Bybit első befizetőknek szóló akciója. Azok, akik a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrálnak és november 19-ig befizetnek legalább 100 dollárt, vagy ennek megfelelő értékű kriptovalutát, 20 USDT szabadon felhasználható, tehát akár ki is utalható első befizetési bónuszban részesülnek.

Ha korábban rajtunk keresztül regisztráltál, de csak most fizetnél be először, szintén részt vehetsz az akcióban.

A 20 USDT-s jutalmat a befizetést követő 5-7 munkanap során írják jóvá. Ha az összeg ezután sem érkezne meg a számládra, a Kripto Akadémia Discord csatornáján keresd Grecsosz-t, aki segít a probléma megoldásában.

A Bybiten tegnap vette kezdetét két kereskedési verseny, amelyek a spot és határidős piacokon kínálnak lehetőséget a megmérettetésre. Ezek nem Kripto Akadémia exklúzív játékok, tehát a tőzsde bármely tagja elindulhat rajtuk, de emiatt a globális mezőnyt, és nem csak a magyarokat kell legyőzni bennük.

  • A november 9-28. között futó TradeMasters Grand Prix összdíjazása 1 millió dollár, aminek az egyik fele a legnagyobb forgalmat, a másik a legnagyobb PNL (%) nyereséget elérő kereskedők között kerül kiosztásra. A játék során csak a határidős piacon végzett kereskedés számít bele az eredménybe és csak az 1000 dollárt meghaladó fiókkal rendelkező felhasználók indulhatnak el rajta. További részletek a hivatalos kiírásban.
  • A spot piacokon elérhető Spot Trading Titans szintén november 28-ig tart. Itt nincs minimális bankroll méretet előíró szabály, a győzelmet a legnagyobb forgalmat bonyolító kereskedők szerezhetik meg. További részletek szintén a hivatalos kiírásban.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img