CZ búcsúja: ezekkel a szavakkal távozik a Binance igazgatója

spot_img

A legnagyobb kripto tőzsde vezetője tegnap este az alábbi sorokkal búcsúzott el követőitől. CZ a váltó ellen folyó amerikai vizsgálatok lezárásaként, a hatóságokkal költött alku részeként távozik a Binance vezetői pozíciójából, ahová legkorábban 3 év múlva térhet vissza.

“Ma lemondtam a Binance vezérigazgatói posztjáról. Be kell vallanom, hogy nem könnyű elengedni, de tudom, hogy ez a helyes döntés. Hibákat követtem el, és felelősséget kell vállalnom értük. Ez a legjobb a közösségünknek, a Binance-nek, és nekem.

A Binance már nem egy újszülött, ideje, hogy hagyjam a saját lábára állni. Meggyőződésem, hogy a Binance tovább fog növekedni és kiválóan fog teljesíteni.

Örömmel jelentem be, hogy Richard Teng lesz a Binance új vezérigazgatója.

Richard rendkívüli vezető, és több mint három évtizedes pénzügyi szolgáltatásokban és szabályozásban szerzett tapasztalattal fogja kormányozni a vállalatot a következő növekedési szakasz során. Biztosítani fogja, hogy a Binance eleget tegyen a biztonsági, átláthatósági és megfelelőségi előírásoknak.

A Binance-hez való csatlakozása előtt Richard a Pénzügyi Szolgáltatások Szabályozó Hatóságának vezérigazgatója volt az Abu Dhabi Global (ADGM) szervezetében, emellett pedig a Szingapúri Tőzsde (SGX) fő szabályozási tisztviselőjének, és a Szingapúri Monetáris Hatóság (MAS) vállalati pénzügyi igazgatójának pozícióit is betöltötte.

Richarddal és az egész csapattal együtt biztos vagyok benne, hogy a legjobb időszak még csak ezután jöhet el a Binance és a kripto ipar számára.

Mint részvényes és korábbi vezérigazgató, aki mély ismeretekkel rendelkezik a vállalat ügyeivel kapcsolatban – az amerikai hatóságok által rám szabott korlátozások kereteit betartva – továbbra is rendelkezésre fogok állni a csapat számára, hogy tanácsaimmal segítsem őket.

És hogy mi lesz velem?

Először is szünetet tartok. Az elmúlt 6.5 évben egyetlen igazi (kikapcsolt telefonos) szabadságom sem volt.

A jelenlegi terveim szerint ezután valószínűleg passzív befektetést fogok végezni, kisebbségi token tulajdonosként, részvényesként szeretnék blockchain, Web3, DeFi, AI és biotechnológia startupokban kitettséget szerezni. Örülök, hogy végre több időm lesz a DeFi-vel foglalkozni.

Egyelőre nem tartom elképzelhetőnek, hogy egy új vállalkozást indítsak. Elégedett vagyok azzal, amit egyszer és nagy szerencsével sikerült felépítenem. Ha lesznek érdeklődők, talán nyitott leszek arra, hogy mentor/coach legyek és feltörekvő vállalkozókat segítsek, de csakis privát módon, a háttérben maradva. Ha mást nem is, azt biztosan elmondhatom nekik, hogy mi az, amit ne tegyenek.

Ezzel kapcsolatban büszkén szeretném kiemelni, hogy az amerikai hatóságok által hozott határozatokban:

  • nem állítják, hogy a Binance jogtalanul használta fel a felhasználók pénzét, és
  • nem állítják, hogy a Binance piaci manipulációban vett részt.

A tőzsde alapjai biztos lábakon állnak. Minden SAFU!

Ezzel együtt izgatottan várom, hogy az új vezetőség átvegye az irányítást. Kérem, hogy velem együtt köszöntsétek Richardot az új és megérdemelt pozíciójában.

Csak így tovább, előre!”

CZ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img