A kaszinó iparág és kaszinó tokenek 115%-os növekedése

spot_img

A kaszinóipar példátlan növekedésen megy keresztül, melynek élén a kaszinó tokenek növekvő népszerűsége áll. Az innováció nemcsak a lelkes játékosokat, hanem a kripto befektetőket és a technológia iránt érdeklődők figyelmét is felkeltette. A játék és a blokklánc technológia összefonódása immár elkerülhetetlen, véli a cikket szponzoráló és a magyar hatóságok figyelmeztetése alapján tiltott szerencsejáték szervezést megvalósító Fairspin.

A játékélmény megújítása mellett ezek a tokenek egyedülálló kereseti lehetőséget kínálhatnak az okos játékosoknak – ami további vonzerővel ruházza fel őket. Az elmúlt években a stakingbe helyezett tokenek száma tovább növekedett, aminek mértéke egyes esetekben a 115%-ot is elérte.

A kaszinó tokenek értelme

Az iGaming tokenek a digitális forradalmat hozták el a játékvilágba, olyan virtuális valutákként szolgálva, amelyeket kifejezetten az online játékplatformok használatára terveztek. A klasszikus zsetonoktól eltérően, ezek a tokenek a blokklánc technológia erejét használják ki, hozzáadott értéket adva a játékélményhez.

A kaszinó tokenek előnyei a játékosok számára:

  • Passzív jövedelem: Az iGaming tokenek stake-elésével a játékosok évente akár 500%-os hozamot is elérhetnek, függően az adott staking programtól és platformtól.
  • Szabad tranzakciók: Az iGaming tokenek lehetővé teszik az ebben tárolt vagyon szabad felhasználását és tranzakcióját, elősegítve egy harmadik felektől mentes, a közösség által vezérelt játékkörnyezet kialakulását.
  • Hosszú távú kereseti potenciál: sok iGaming tokent kínáló platform még viszonylag fiatal, ezért ezek tokenjeik értéke a jövőben akár még tovább is növekedhet.
  • Átláthatóság és Bizalom: a kriptók elfogadása évente körülbelül 20%-kal nő. A blokklánc átláthatósága az iGaming tokenek esetében is garantálja, hogy a szabadon ellenőrizhető és biztonságos tranzakciók elérhetők legyenek a játékosok számára.

Fairspin – az iGaming innováció

A Fairspin egy olyan platform, ami az iGaming tokenek stratégiai bevonása kapcsán vált ismertté. A Fairspin a TFS tokenen keresztül biztosít lehetőséget két hűségprogramban való részvételre.

  • Hold to Earn: A program keretében egy többszintű jutalmazási rendszerhez lehet csatlakozni, amiben a tokenek tartásával lehet extra tokenekre szert tenni. Az időhöz kötött APR ráta biztosítja, hogy a játékosok a saját stratégiájuk szerint maximalizálhassák keresetüket.
  • Liquidity Staking: Ebben a programban a TFS tokeneket USDT-vel együtt lehet stakelni a PancakeSwap-on, amivel a résztvevők likviditási szolgáltatókká válva passzív jövedelmet szerezhetnek, összhangban a Fairspin GGR-jével és a letétbe helyezett token mennyiséghel, valamint a letétbentartás időtartamával.

“Azok a résztvevők, akik hosszabb ideig stake-elnek többet kereshetnek. A TFS Tokenek egy hónapnál hosszabb ideig történő tartása a poolban, a legmagasabb szorzóval, maximális jutalmat hozhat.” – mondta Ethan, a TFS Közösségi Menedzser.

A játékosok kihasználhatják a Play to Earn programot is, amely újraértelmezi a hagyományos rakeback fogalmát. Az időszakos jutalmak helyett a játékosok azonnal jóváírt tokeneket kapnak, függetlenül a fogadások kimenetelétől.

Bármilyen játékban vesznek részt a Fairspinen, a játékosok automatikusan TFS Tokeneket szereznek, melyek száma a választott játéktól és fogadás tétjének méretétől függ.

A tokeneket 8 óra, 1 nap és 3 nap időtartamra letétbe helyezhetik, amivel akár 860% APR-t is szerezhetnek.

A likviditási program

A Fairspin likviditási programjához való csatlakozáshoz előtt fontos az ezt működtető mechanizmusok megértése. Az ezzel kapcsolatos főbb fogalmak:

  • Bruttó játékbevétel (GGR): az elérhető hozamok a Fairspin kaszinó Bruttó Játékbevételétől (GGR) függnek.
  • A poolban lévő részarány: A teljes staking pool méretéhez képest való hozzájárulás aránya.
  • Idő szorzó: a 7 napnál rövidebb időtartamú stake-elés esetén 0.3-szoros szorzó fokozatosan növekszik és a 30. nap után éri el az 1-szeres csúcsot.

A stakingben résztvevők egy hónap után a Fairspin GGR-jének 0.5%-án osztozhatnak. Ezzel egy időben a Fairspin rugalmasságot is biztosít a résztvevőknek a jutalmak visszavonásában – a felhasználók bármikor kiutalhatják a jutalmaikat anélkül, hogy várakozniuk kellene.

Az iGaming tokenek mint pénzügyi eszközök

Az iGaming tokenek egyszerre működnek játékon belüli valutaként és kereskedhető eszközként is, így a játékon túl is pénzügyi lehetőséget kínálnak a tulajdonoskonak.

A játékosok tokenjeinek értéke akár növekedhet is idővel, ami lehetőséget teremthet a hosszú távú pénzügyi nyereségre.

Elemzések szerint a letétbe helyezett eszközök hozama negyedévente akár 10,2% is lehet. A hozamok alapján a pénzügyi tokenek elfogadása potenciálisan okos befektetés lehet. A blokklánc technológia átláthatósága és biztonsága szintén segítheti, hogy ezek a tokenek értékes eszközzé váljanak.

Bekapcsolódás az iGaming tokenek használatába

Az iGaming tokenek használata egyszerű, és izgalmas lehetőségeket teremt, az alábbi lépések szükségesek hozzá.

  • Válassz megbízható platformot: válassz egy megbízható iGaming platformot, ami támogatja a token használatot. A Fairspin, amit innovatív programjairól ismernek egy ilyen választás.
  • Hozz létre egy fiókot: Regisztrálj a választott platformon, megadva a szükséges információkat.
  • Fedezd fel a tokenben rejlő lehetőségeket: ismerkedj meg a platform által kínált kereseti mechanizmusokkal, mint például a Play to Earn, Hold to Earn, vagy a Liquidity Staking.
  • Kezdj el keresni: Vegyél részt játékkal, tokenek tartásával, vagy fogadással a token-kereseti programokban
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img