Nyereményjáték: 4k QLED Samsung TV-t nyerhetsz karácsonyra a Bybit és a Kripto Akadémia közös játékán

spot_img

Egy 4k QLED Samsung TV-t és 4×100 USDT-t sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek a Bybit és a Kripto Akadémia karácsonyi játékában. Ha eddig még nem tetted meg, december 15-ig az első befizetőknek járó 20 USDT ajándékot is elviheted.

A fődíjat egy ismert hazai webshop fogja kiszállítani. Ha ez a típus elfogy, vagy más okból nem áll rendelkezésre, egy hasonló darabot biztosítunk a nyertes számára.

A második legnagyobb kripto tőzsde egy karácsonyi akcióval szeretné megköszönni olvasóink elmúlt hónapokban mutatott aktivitását. Az év során több közös játékot szerveztünk nektek, melyekre sokan regisztráltatok. A Bybit nagyra értékeli, hogy esélyt adtatok neki, kipróbáltátok, illetve többen is elsőszámú kereskedési platformotokká választottátok. Nyitottságotokat az alábbi verseny kiírásával szeretnék jutalmazni:

A Bybit 2023. november 27. – december 23. között határidős kereskedési versenyt szervez, amin kizárólag a Kripto Akadémián keresztül regisztrált felhasználók vehetnek részt. A versenyen a régi és új regisztrálók is elindulhatnak. Ha nem rajtunk keresztül hoztad létre a fiókodat, kérvényezheted, hogy hozzánk csatoljanak. Erről további részletek később.

A verseny 4 fordulóból áll. Minden fordulóban egy kereskedési kihívást kell teljesíteni. Aki elegalább egynek megfelel, annak a tőzsdei azonosítója bekerül egy kalapba, amiből a fődíj nyertesét, egy 4k QLED Samsung TV új tulajdonosát fogjuk kisorsolni.

Minden sikeresen teljesített fordulóval egy plusz sorsjegy szerezhető, vagyis a legaktívabbak akár 4-szer is bekerülhetnek a kalapba.

A fődíj mellett 4×100 USDT-t is kisorsolunk az adott heti kihívásokat sikeresen teljesítő kereskedők között.

A teljesítendő kihívások:

  1. forduló (november 27. – december 3.) – Érj el minimum $10 000 USDT kereskedési forgalmat. Nyeremény: $100 USDT egy véletlenszerűen kiválasztott kereskedőnek + 1 sorsjegy a fődíj sorsolásra.
  2. forduló (december 4. – december 10.): Érj el minimum $20 000 USDT kereskedési forgalmat. Nyeremény: $100 USDT egy véletlenszerűen kiválasztott kereskedőnek + 1 sorsjegy a fődíj sorsolásra.
  3. forduló (december 11. – december 16.):  Érj el minimum $30 000 USDT kereskedési forgalmat. Nyeremény: $100 USDT egy véletlenszerűen kiválasztott kereskedőnek + 1 sorsjegy a fődíj sorsolásra.
  4. forduló (november 17. – december 23.):  Érj el minimum $50 000 USDT kereskedési forgalmat. Nyeremény: $100 USDT egy véletlenszerűen kiválasztott kereskedőnek + 1 sorsjegy a fődíj sorsolásra.

 A játékban kizárólag a Bybit Perpetual Futures határidős kereskedési felületén végzett kereskedést vesszük figyelembe. (Copy Tradinggel is teljesíthető.)

A versenyre nem kell külön jelentkezni, minden rajtunk keresztül regisztráló automatikusan részt vesz rajta.

A TV-t a verseny lezárultát követő napon, december 24-én fogjuk kisorsolni. Ez azt jelenti, hogy a nyertes az ajándékot csak a karácsonyi ünnepek után fogja megkapni, de szenteste már a nyereménye biztos tudatában költheti el az ünnepi vacsorát. Bízunk benne, hogy ezt az apró kellemetlenséget később feledtetik majd a készülék előtt töltött kellemes percek.

Az akció első 3 hete alatt, december 15-ig még igényelhető az első befizetőknek szóló 20 USDT szabadon felhasználható, akár ki is utalható ajándék. Ennek megszerzéséhez rajtunk keresztül kell regisztrálnod és minimum 100 dollár értékű kripto, vagy fiat befizetést kell végrehajtanod a Bybitre.  A befizetésedet legalább 1 hétig kell a tőzsdén tartanod. Ha szeretnél, közben kereskedhetsz vele, de ha nem akarsz, akkor nem kell. Az egyetlen szabály, hogylegalább  7 napig ne kérj kifizetést az oldalról. Ha ezt teljesíted, a tőzsde 10 munkanapon belül írja jóvá a 20 USDT-s jutalmat. Ha nem kapnád meg, vedd fel velünk a kapcsolatot és utána nézünk, hogy mi lehet a probléma.

Ha már van Bybit regisztrációd: lehetőséged van kérvényezni, hogy a tőzsde úgy vegye, hogy mi hívtunk meg az oldalra. Ezzel jogosultságot szerezhetsz a játékban való részvételre.

A kérvényt ennek az űrlapnak a kitöltésével adhatod le, amit a tőzsde 3 munkanapon belül tud elbírálni. Ha ezután sem kapnál választ, küldj egy üzenetet Grecsosznak a Kripto Akdémia Discord szerverére a tőzsdei azonosító számoddal és a Bybiten regisztrált email címeddel, hogy lekérdezhessük a fiókod állapotát.

Az alánk való átregisztrációnál akkor számíthatsz pozitív elbírálásra, ha “magadtól” regisztráltál a Bybitre, tehát nem valaki más meghívójával csatlakoztál a tőzsdéhez. Ha úgy gondolod, hogy ez igaz rád, az űrlap soraiban ezeket az adatokat kell megadnod:

  • A tőzsdei azonosítód (UID), amit itt találsz (Desktop / Mobil):

  • A Bybit regisztrációd email címe.
  • Indoklás, amiért benyújtod a kérvényedet. Erre válaszold azt, hogy szeretnél részt venni a nyereményjátékban. Például.: I would like to take part in Bybit – Kripto Akademia promotions.

(*) A játék során csak a pozitív elbírálást követően végzett kereskedési forgalmadat tudjuk figyelembe venni.

Köszönjük, hogy részt vettetek a Bybit és a Kripto Akadémia 2023-as játékaiban! Bízunk benne, hogy 2024-ben még több és nagyobb értékű nyereményt tudunk számotokra biztosítani. A karácsonyi versenyben való részvételhez mindenkinek sok sikert kívánunk! Irány a Bybit >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img