Demo számlás defi kereskedési verseny indul

spot_img

Demo számlás kereskedési versenyt indított a Dextools. A népszerű DeFi elemző oldal december 26. – január 9. közötti játékának összdíjazása ~14 000 dollár.

A résztvevőknek mindössze egy felhasználónevet kell megadniuk és egy tárcát bekötniük, ami után máris belevághatnak a küzdelembe.

A verseny során 10 000 dollár értékű játékpénzzel lehet kereskedni a Dextools-on. A mainpulációk kizárása érdekében az “abszolút shitcoin” kategóriába sorolható kriptopénzek nem lesznek elérhetők, csak a platform által legalább 70-es megbízhatósági ponttal (DEXTscore = >70) rendelkező tokenek közül lehet válogatni.

A kereskedés szimulált környezetben történik, vagyis valós pénz, ethereum, stb. nem kell hozzá, de maga a játék a játékpénzből levonja majd a valóságban egyébként a defi tranzakciókat terhelő díjakat, például a gas-feet, a slippage-t, vagy épp a buy/sell taxot.

A nyereményeket a Dextools saját kriptovalutájában, DEXT-ben írják jóvá, aminek értéke jelenleg 70 cent körül alakul.

A nyertes 10 000 DEXT tokent, a két játékhét heti legjobbjai pedig 1000 – 1000 tokent kapnak. A maradék 8000 DEXT-en az összetett top 10 helyezett tagjai osztozhatnak. A teljes és részletes szabályzat itt és a lap alján elérhető pdf-ben olvasható.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img