Binance: Manta Network Launchpool és kereskedés

spot_img

A Binance csütörtökön veszi fel kínálatába a Manta Network tokenjét, de ezelőtt még a token készlet 3%-át is kiosztják a tőzsde felhasználói közt.

A Manta egy moduláris rendszer, ami a ZK (zero-knowledge) technológiára épül. A ZK nagy hangsúlyt fektet a személyes adatok védelmére és úgy teszi lehetővé bizalmas információk hiteles közlését, hogy eközben nem fedi fel az azokat szolgáltató fél adatait.

A defi alkalmazások használata során például egy felhasználó úgy tudja majd igazolni az állampolgárságát, hogy nem lesz szüksége minden általa használt defi oldalra feltölteni az okmányait.

“A Manta a leggyorsabb és leginkább decentralizált ZK megoldás, ami lehetővé teszi a törvényeknek való megfelelést és identitás biztosítást. Alaptermékei között megtalálhatók a zkNFT-k, a staking és a ráépülő ökoszisztéma projektek is, amelyek többféle ZK-kompatibilis felhasználási módhoz kínálnak majd hozzáférést.” – áll a Manta hivatalos dokumentációjában.

A Manta Network az elmúlt hetekben két blokkláncon, az Ethereum hálózaton futó L2 variáns (Manta Pacific) és a Polkadoton futó L1 hálózat (Manta Atlantic) formájában kezdte meg működését. Tokenje a MANTA többféle szerepet is betölt, így governance funkciókra, stakelésre, a hálózati tranzakciós díjak megfizetésére és a Manta ökorendszerben likviditás és letétek biztosítására is használható.

A projekt a fejlesztésre 60 millió dolláros támogatást kapott privát befektetési alapoktól, akik ezért a teljes token készlet 24%-át kapták meg 0.025 és 0.5 dollár közötti árfolyamon.

Egy nyilvános értékesítésben további 8%-ot is eladtak 0.36 dollár / token árfolyamon.

A teljes MANTA készlet egymilliárd tokenből áll, a Binance-es listázáskor ebből 251 millió lesz elérhető. A maradék felszabadulásának ütemterve a következő.

A Binance január 18-án, csütörtökön délelőtt 11:00-kor veszi fel kínálatába a Mantát, ezt megelőzően pedig mától egy villám launchpool keretében biztosít lehetőséget a token készlet 3%-ának megszerzésére.

A 30 millió tokenből óránként 50 000 darabot osztanak szét a BNB, és 12 500 darabot az FDUSD stakerek között. A két pool az alábbi oldalakon érhető el: BNB Pool, FDUSD Pool.

A 44. Binance Launchpoolhoz való csatlakozásra és farmolásra magyar idő szerint január 18-án 00:59-ig van lehetőség. A Binance óránként többször is screenshotot készít a stakelt tokenek mennyiségéről, így mindig az adott óra átlaga alapján határozzák meg az egyes felhasználók részesedését.

Ha szeretnél többet megtudni az eseményről, olvasd el a Manta Network Launchpool hivatalos tájékoztatóját.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img