Mém Coin All-Stars: a Shiba Inu (SHIB), a Dogecoin (DOGE) és a Meme Moguls (MGLS) Értéke is Megugrik 2024-ben

spot_img

A piaci volatilitás növekedésével egyre több mém coin került bikás helyzetbe. Ez a befektetők érdeklődését is felkeltette. Mind a Dogecoin (DOGE), mind a Shiba Inu (SHIB) történelmileg jelentős növekedéseket értek el, de egy most piacra lépő új versenytárs nem csak őket, hanem akár a TradFi szereplőket is megszorongathatja.

A Meme Moguls (MGLS) egy mém-inspirálta Play-to-Earn (P2E) ökoszisztéma, ahol a játékosok szimulált kereskedésben vehetnek részt. Ebben az elemzésben arra fogunk összpontosítani, hogy milyen mértékben nőhetnek az ilyen kriptovaluták, és megvizsgáljuk, hogy miért van jelenleg bikás piaci hangulat a mém coinok körében.

Shiba Inu (SHIB) A Közösség Biztos A Bikás Jövőt Illetően – SHIB KNIGHT Optimista Kilátásai

A Shiba Inu (SHIB) kripto nemrégiben fejezte be a medve piaci korrekciós hullámát. Az innen való elrugaszkodásra vonatkozó várakozások pedig óriásiak a token egyre szélesebb körű használata miatt.

A Shiba Inunak lelkes közössége van, és magas a bizalom a tokennel kapcsolatos kihívások leküzdését illetően. A kripto elemző, SHIB KNIGHT nemrégiben az X (Twitter) platformon osztotta meg a Shiba Inu árfolyamára vonatkozó bikás kilátásait.

Az elemző szerint a SHIB bálnák intenzíven vásároltak a mém coinból a $0.00000875 Golden Zone támogatásnál, ezért bikás körülmények között a SHIB árcéljai a $0.00000896 és $0.00001486 közötti tartományokban lehetnek. Ez az optimista Shiba Inu árjóslat nagy port kavar a Web3 térben, és további vásárlások  katalizátoraként szolgálhat.

A Dogecoin (DOGE) 16,5%-os Korrekciója – 2024-re $0.1443-as Növekedés Várható

A Dogecoin (DOGE) szintén átesett egy korrekciós időszakon, ami a Dogecoin árának 16,5%-os veszteségét eredményezte az elmúlt 30 nap során. Ennek ellenére bikás a jövőre vonatkozó hangulat, mivel a coin értéke a héten $0.075-ről $0.089-re emelkedett.

Ebben az ütemben a Dogecoin kripto további emelkedése is elképzelhető. Az RSI emelkedő irányba halad, ami általában erős vásárlási nyomásra utal. Az mozgóátlagok is bikás görbét mutatnak, ami azt sugallja, hogy az árfolyam hamarosan jelentős változáson mehet keresztül. A Dogecoin árjóslat szerint a kriptovaluta értéke 2024 végére elérheti a $0.1443-at.

A Meme Moguls (MGLS) Lesz az Első Mém-Alapú Részvénypiac és Tőzsde

A Meme Moguls (MGLS) egy olyan platform lesz, ahol a kereskedők könnyű hozzáférést szerezhetnek  a mém kultúrához és ezen portfóliójukat különböző pénzügyi lehetőségekkel is  bővíthetik.

A Meme Moguls egy hamarosan induló DeFi projekt, amely egy izgalmas és dinamikus ökoszisztémát hoz létre, ahol a játékosok interakcióba léphetnek és  kereskedhetnek a mém-alapú kriptovalutákkal és ezáltal jelentős hozamokat érhetnek el.

A játékosok hozzáférhetnek a Moguls Világához, egy dedikált Metaverzumhoz is. Ebben az ökoszisztémában az MGLS tokent használják majd fel játékpénzként, de a tervezett  staking lehetőségével további passzív tőkenyereséget is realizálhatnak majd az érdeklődők.

A presale 5. szakaszában a kriptovalutát $0.0036-on kereskedik. Azonban a korai kereskedők már 90%-os ROI-t érhettek el, miközben a privát eladási kör már majdnem $2M-ot gyűjtött össze, ami 100x-es növekedésnek felel meg a 2024-es esztendőben. Ezzel a Meme Moguls tekinthető 2024 egyik legfelkapottabb blokklánc ICO-jának.

A mém coinok iránti érdeklődés növekedésével a Shiba Inu és a Dogecoin ismét erőre kaphat és emelkedhet. Eközben a Meme Moguls előértékesítése is egyre nagyobb figyelmet kap, ami további jelentős növekedést eredményezhet a piacra lépését és az első osztályú tőzsdéken történő listázását követően.

Tovább A Meme Moguls Oldalára

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img