Meme Moguls (MGLS): 2,5 millió dollár is összegyűlhet a Presale során, miközben az Uniswap (UNI) és Synthetix (SNX) is emelkedhet

spot_img

A Meme Moguls (MGLS) 2024 felkapott mém coinjává válhat, ha az exponenciális növekedési potenciál reményében további befektetők csatlakoznak a presale vásárlási körhöz. Miközben a Meme Moguls presale a végéhez közelít, az Uniswap (UNI) és a Synthetix (SNX) tokenek kedvező jelzéseket mutatnak a további emelkedésre.

A Meme Moguls (MGLS) 30%-os Jutalmazat Ígér A Befektetőknek, Miután Több Mint 2 Millió Dollárt Gyűjtött A Presale Során

A Meme Moguls (MGLS) a presale ötödik szakaszába ért és átlépte a 2 millió dolláros bevételi mérföldkövet. A platform az elért sikereket ünnepelve arra készül, hogy megjutalmazza a befektetőket és akár 30%-os bónuszt biztosítson az általuk vásárolt MGLS tokenekre.

A Meme Moguls presale korai befektetői akár már 90%-os ROI-t is elérhettek, de ha kiemelkedő kripto projekté válik, további mérföldkövek is várhatnak rájuk az értékesítés közelgő, február 28-i lezárásáig. Aki hisz a projekt jövőjében, a hónap végéig pozícionálhatja magát és szerezhet kitettséget a platform által kibocsátott kriptovalutában.

A MGLS token a fejlesztők szerint nem csak egy mém coin, hanem funkcionális tulajdonságokkal rendelkező kriptopénz is egyben. Más mém coinokkal szemben, amelyek semmilyen hasznos tulajdonsággal nem bírnak, a MGLS hozzáférést biztosít a Meme Moguls oldalához, amelynek felhasználói digitális eszközökkel és gyűjteményekkel  csereberélhetnek..

A Meme Moguls egy egyedi Play to Earn (P2E) virtuális játékprojekt, ahol szimulált mémcoin kereskedésben vehetnek részt a felhasználók . A Meme Moguls metaverzumában a közösség tagjai egymással kereskedve versenyezhetnek, kereshetnek pénzt és nyerhetnek különböző díjakat, miközben maguk is mogulokká válnak egy magával ragadó és szórakoztató környezetben.

Az elővásárló befektetők növekvő számával a MGLS token ára tovább emelkedhet. Egy MGLS token ára jelenleg 0,0036 dollár, de a presale hatodik szakaszában már 0,0042 dollárért lesz elérhető. Eddig közel 4000 befektető csatlakozott a vásárláshoz

Elemzők szerint, ha bekerül a legnagyobb kripto tőzsdékre, az MGLS top kriptopénzzé válhat és akár 100-szoros értéknövekedést is elérhet, ezért aki hisz a Meme Moguls jövőbeli emelkedésében, még most, 2024 az első negyedévében tud élni a vásárlási lehetőséggel

Az Uniswap (UNI) Tovább Emelkedhet Az Enyhe Visszaesés Ellenére

Az Uniswap (UNI) bikás lendülete januárban majdnem 7 dollárig vitte a token árfolyamát. Azóta viszont csökkent az Uniswap árfolyama és értéke a 6,5 dolláros határ alá került. A token ennek ellenére még mindig bikás képet mutat, és továbbra is 5%-os pluszban van az elmúlt hónap során. Az Uniswap az elmúlt napokban enyhe, 2%-os növekedést ért el, a CoinMarketCap adatai szerint

Az Uniswap kereskedési volumenének részletes elemzése után, ami átlagosan 30%-os napi növekedést mutatott az elmúlt héten, a szakértők úgy vélik, hogy a tokenre további növekedés várhat. Ha ez megtörténik, az Uniswap 2024 első negyedévében támasszá változtathatja a 7 dolláros árfolyam szintet.

  1. Synthetix (SNX) Tovább Emelkedhet Az Éppen Csökkenő Árfolyam Ellenére

Az elmúlt hetek medve trendjének ellenére a Synthetix (SNX) token ismét az emelkedésjeleit muatja. A Synthetix árfolyama január közepén érte el a 4 dolláros lélektani határ, ám az általános piaci korrekció során ismét visszatért a 3 dolláros szintre.

A Synthetix árfolyama az elmúlt héten 5%-ot emelkedett. A Synthetix kereskedési volumene az elmúlt héten napi átlag 50%-ot emelkedett, ami az elemzők szerint arra utalhat, hogy a token ára 2024 első negyedévében ismét 4 dollár fölé növekedhet.

Tovább a Meme Moguls oldalára

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img