Shiba Inu (SHIB) vagy Meme Moguls (MGLS): Melyik teheti milliomossá a befektetőket 2024-ben?

spot_img

A LinkedIn Chain Reaction jelentése szerint 2023-ban körülbelül 70 000 új Bitcoin milliomos születhetett. Habár a teljes kriptopiac által milliomossá tett befektetők számát nehéz megjósolni, az olyan meme coinok, mint a Shiba Inu révén valószínűleg több ezer kriptomilliomost hozhattak létre. Vajon 2024-ben melyik lesz a jobb befektetés, a Shiba Inu vagy a Meme Moguls segít-e majd több embert ahhoz, hogy kripto milliomossá váljon?

Legyőzheti-e a Shiba Inu a Dogecoint 2024-ben?

A Shibarium 2023-as indulása után a Shiba Inu ökoszisztéma tovább növekedett.. A Shibariumon már több 304 millió tranzakciót hajtottak végre, jelentősen felülmúlva az első hat hónapra kitűzött 10 millió tranzakciós célt. A hálózaton több mint 1,3 millió egyedi tárcacímet regisztráltak, ami arra utal, hogy továbbra is jelentős az érdeklődés a Shiba Inu iránt.

A jelenlegi növekedési ütemet figyelembe véve egyes szakértők úgy vélik, hogy a Shiba Inu jelenleg alulértékelt. A SHIB-et jelenleg 0,000009006 dolláron kereskedik, ami az elmúlt hónapban 14,5%-os csökkenésnek felelt meg. A  visszaesést az általános piaci korrekciós trendek okozhatták.

Miközben a projekt napi kereskedési volumene tovább csökken, az elemzők megpróbálják megjósolni, mikorra várható a memecoin ismételt emelkedése. Mivel több új fejlesztést jelentettek be, a szakértők úgy vélik, hogy a Shiba Inu növekedni kezdhet, és ledolgozhatja a közelmúltban szerzett veszteségeit.

2024-ben a Shiba Inu fejlesztői több mint 1000 új projektet integrálnak a Shibarium ökoszisztémába. Ezek az integrációk fontos szerepet játszhatnak a Shiba Inu ismételt növekedésében, és újra emelkedő pályára állíthatják SHIB-et.

Az ökoszisztéma növekedésével a Shiba Inu újabb esélyt kaphat arra, hogy legyőzze a Dogecoint, a vezető memecoint. A siker kulcsát a jövőbeli Shibarium fejlesztések és Shiba Inu iránti kereslet fogja meghatározni.

A Meme Moguls magasabb hozamot kínál, mint a Shiba Inu

Bár a Shiba Inu ökoszisztémája növekszik, az utóbbi időben gyengébb hozamot ért el.. A befektetők emiatt olyan új projektekkel, mint a Meme Moguls próbálhatják diverzifikálni a portfólióikat. A mém coinok kereskedését lehetővé tevő játék befektetői 90%-os hozamot érhettek el az előértékesítés első négy fordulójában.

Az ötödik szakaszban lévő Meme Moguls továbbra is nagy érdeklődésre tart számot.

A Meme Moguls mém coin több funkcióval fog rendelkezni. Fejlesztői egy virtuális tőzsdét terveznek ltérehozni, ahol a befektetők mémcoinokat vásárolhatnak, adhatnak el és kereskedhetnek. A játékosokat az elért teljesítményükért jutalmazzák, melyek keretében díjakat nyerhetnek az oldal által szervezett versenyeken és egyéb eseményeken.

A Meme Moguls játékaiban és metaverzumában a játékosok kedvenc mémjeik alapján szabhatják testre az avatárjaikat, és kapcsolatba léphetnek a többi játékossal is

Az előértékesítés során a Meme Moguls 150 000 dollár értékű ajándékot oszt szét, az értékes tárgyak, luxus vakációk és pénzdíjak hetente kerülnek kisorsolásra

A $MGLS eddig kínált hozamai és ajándékai népszerűvé tették a Meme Moguls projektet. A tokenek jelenleg 0,0036 dollárért kaphatók és ha nem csökken az előértékesítés iránt mutatott érdeklődés, február folyamán tovább is növekedhetnek, ahogy egyre több befektető csatlakozik a Meme Moguls előértékesítéséhez.

További információk a Meme Moguls (MGLS) Előértékesítéséről:

Tovább a Meme Moguls oldalára

Csatlakozás a Meme Moguls Közösséghez

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img