Mi adhat a kripto szerencsejáték? 

spot_img

Az online szerencsejáték népszerűsége évről évre növekszik, nagysága 2028-ra elérheti 138,10 milliárd dollárt, ami (CAGR 2024-2028) 6,51%-os növekedésé rátának felel meg. A bővülés nagyrészt a digitális valuták egyre szélesebb körű elfogadásának köszönhető, amivel a kriptopénz használat iparágon belüli részesedése 2027-re elérheti az évi 986,40 millió dollárt.

A kriptók szerencsejátékokba történő integrációjával új fejlődési irány vette kezdetét a kaszinóiparban. A terület már olyan játékosokat is vonz, akik az eddigieknél nagyobb átláthatóságot, biztonságot és jobb felhasználói hűségprogramokat, a korábbinál magasabb szintre emelve a játékélményüket.

A Kripto Kaszinók Előnyei

A hagyományos és a kripto kaszinó közötti egyik fő különbség az, hogy az utóbbi kriptovaluta fizetési módokat is támogat. A kripto tranzakciók nagyobb biztonságot, a magánélet fokozottabb védelmét és a gyorsabb fizetést tesznek lehetővé

Ám míg néhány online kaszinó csak a kripto fizetések támogatásával dicsekedhet, mások ennél is tovább mentek, hogy a blokklánc technológiára támaszkodva a teljes átláthatóságot és biztonságot tegyenek elérhetővé. A Fairspin egy vezető blokklánc kaszinó erre alapozza a működését és teszi lehetővé a fair play játékot.

Bemutatjuk a Fairspin Kaszinót

A Fairspin egy olyan szerencsejáték platform, ami a blokkláncot használja fel arra, hogy felhasználóinak innovatív lehetőségeket és teljes átláthatóságot kínáljon. A kaszinó a Trueplay megoldását használja az adatok blokkláncon való rögzítésére, amit bárki és bármikor ellenőrizhet. Minden játékos megtekintheti tranzakcióit és a játékok során tett interakciókat a valós időben frissülő Trueplay Explorer segítségével.

A kaszinó felhasználói élvezhetik a kiterjedt sportfogadási lehetőségeket és a több mint 7 500 játékot, beleértve a klasszikus nyerőgépeket, az élő rulettet, a blackjacket, a pókert, a baccaratot és másokat. A szokásos szerencsejátékon túl, csatlakozhatnak a Fairspin programjaihoz is, amelyek központjában a platform saját TFS Tokenje áll.

A TFS Token az Ökoszisztéma Központjában

A TFS Token egy ERC20/BEP20 digitális eszköz, ami fokozza a kaszinó gamifikációját, lehetővé téve a felhasználók számára további jutalmak megszerzését. Ez jelenti az alapot a platformon belül elérhető többi bónuszprogramhoz is, de akár az oldalon kívül is használható. A TFS például kereskedhető USDT ellenében több decentralizált tőzsdén, például az Uniswap vagy a PancakeSwap felületein. De nézzük meg, hogyan segíthet a TFS a játékosoknak a Fairspin-es bevételeik növelésében.

Játssz a Biztos Jutalmakért

A TFS szerzésének legegyszerűbb módja a Fairspin-en való játék. A felhasználók minden megtett tét után tokeneket kapnak rakeback-ként, akár veszítenek, akár nyernek az adott fogadással. A TFS-t azonnal ki is utalhatják a játékosok a saját pénztárcájukba, vagy használhatják további bevételek generálására egy másik Fairspin bónusz program keretein belül.

Passzív Jövedelem a Tartásért

A Hold to Earn program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy meghatározott időre lekössék a tokenjeiket és ezzel hozamot generáljanak. A TFS-t 8 órára, 1 napra vagy 3 napra lehet lekötni, amiért a tartási időszak alatt a kaszinó profitjának a hozzájárulás mértékében vett arányos részét lehet megszerezni. A tartók átlagos APR-ja meghaladhatja az 500%-ot, ami több mint a más iGaming tokenek által kínált hozam.

Korlátlan Idejű Tartás a Liquidity Stakinggel

A Liquidity Staking a Hold to Earn program kiterjesztése, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók határozatlan ideig kössék le a TFS tokenjeiket és bármikor visszavonhassák a hozamaikat. A TFS tokent USDT ellen lehet lekötni a TFS/USDT poolban a megadott poolon belüli likviditás növelése érdekében.

Nézd meg a videót, ahol a TFS Közösségi Menedzser részletesen elmagyarázza, hogyan működik a Liquidity Staking és hogyan lehet elkezdeni a programot. 

Üdvözlő Bónuszok a Befizetések növeléséhez

A Fairspin első befizető bónusszal és más ajándékokkal vár minden új regisztrálót. A regisztráció után 200 TFS jár mindenkinek, amit akár azonnal is használható a Hold To Earn programon belül. Emellett további bónuszok és ingyenes pörgetések várnak az első négy befizetés után:

  • akár 100% bónusz + 30 ingyenes pörgetés az 1. befizetés után
  • akár 75% bónusz + 30 ingyenes pörgetés a 2. befizetés után
  • akár 75% bónusz + 30 ingyenes pörgetés a 3. befizetés után
  • akár 200% bónusz + 50 ingyenes pörgetés a 4. befizetés után

Az üdvözlő bónuszokon túl a Fairspin rendelkezik egy kiterjedt, 10 szintű hűségprogrammal is. Minden szint új előnyöket hoz, beleértve a megnövelt cashback-et és a beutalási limitek kiterjesztését. A felhasználók a platformon való aktív részvételükért könnyedén megsokszorozhatják  a nyereményeiket.

A kripto kaszinók válaszként jelentek meg a felhasználók kriptovaluták iránti érdeklődésére, gyors és biztonságos tranzakciókat téve lehetővé. Az iparág legnagyobb mozgatóerői azonban azok a blokklánc kaszinók, amelyek a fair play-t és a felhasználók kiemelt jutalmazását is biztosítják.

A Fairspin egy olyan blokklánc kaszinó, ami a hagyományos kaszinók előnyeit nyújtja teljes átláthatóság és akár a játék nélkül is elérhető bevételszerzési lehetőségek biztosítása mellett.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img