Kriptoadózási tippek és trükkök: nézd meg a Binance 2024-es kriptoadózásról szóló előadását

spot_img

Aki lemaradt a tegnap esti élő adásról, utólag is visszanézheti a Binance Magyarország 2024-es kriptoadózással kapcsolatos előadását. A közvetítésben Glaser Anita (Kripteus) és Tóth Tamás (ChainyAcc) adószakértők osztottak meg hasznos információkat és gyakorlati trükköket, illetve válaszoltak a nekik feltett kérdésekre.

A tegnapi közvetítés első felében az aktuálisabb témák kerültek előtérbe, így többek között szó esett a 3 éves adókiegyenlítési időszak végéről, az ellentmondó NAV állásfoglalásokról, a kriptovaluták kiutalási (fiat pénzre váltási) kockázatairól és arról is, hogy kinek és mikor lehet érdemes céges formában kriptoadóznia.

Beharangozták a 2024. március 18-24. között megrendezésre kerülő Budapest Blockchain Community Week-et is, aminek keretében számos szakmai és közösségépítő rendezvényre készülhetnek a kripto- és blokkláncvilág hazai szerelmesei.

A műsor második felében a több mint 100 beérkező nézői kérdésből 25-re adtak választ az adószakértők.

Az előadók felhívták a figyelmet arra is, hogy érdemes visszanézni az egy évvel ezelőtt készített, 2023-as kriptoadózás webinárt is, amiben már lefektették a legfontosabb alapokat és általános tudnivalókat. Ezekről tegnap este csak érintőlegesen ejtettek szót.

Aki szeretne gyorsan képbe kerülni a magyarországi kriptadózással kapcsolatban, szánja rá ezt a kétszer másfél órát, és nézze meg a Binance Live archívumában elérhető 2023-as és 2024-es előadásokat.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img