Bybit Tradingview integráció: mostantól a Tradingview oldalán keresztül is kereskedhetsz

spot_img

A Binance, az OKX és több másik kisebb forgalmú kripto tőzsde után a Bybit is megjelent a Tradingviewhoz közvetlenül beköthető brókerek listájában. A kapcsolat beállítása után a Tradingview felületén lehet a Bybites számlákon végzett kereskedési ügyleteket végrehajtani.

A bekötéshez a Tradingview grafikonjai alatt található Trading Panel menüre kell kattintani, majd legörgetve kiválasztani a See all brokers lehetőséget. Az itt megjelenő listában található meg a Bybit, amit néhány klikkeléssel lehet a Tradingview oldalával szinkronizálni.

Mivel csak egy tegnap óta elérhető lehetőségről van szó, a Tradingview felhívta a figyelmet arra, hogy a nyilvános béta teszt ideje előfordulhatnak kisebb fennakadások a szolgáltatás működésében. Az ilyen bevezetések általában több hullámban mennek végre, vagyis a spot, a határidős, vagy épp tőkeáttételes kereskedési lehetőségek csak fokozatosan, egymás után kerülnek bevezetésre.

Ha a Tradingview oldalán jársz, ne feledd, hogy két nap múlva veszi kezdetét az oldal által szervezett kereskedési verseny, ahol a legjobb kereskedők pénznyereményeket, a kihívást nyereséggel zárók pedig ingyenes Tradingview előfizetést nyerhetnek.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Játékpénzes kereskedési verseny: 10 000 dolláros fődíj, ingyenes Tradingview előfizetés minden nyereségben záró kereskedőnek

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img