CRYPTO: parfümöt dob piacra a legnagyobb kripto tőzsde

spot_img

Prémium illatszermárkával lép piacra a legnagyobb kripto tőzsde. A Nemzetközi Nőnapra időzított akció nem titkolt célja, hogy a szebbik nem képviselőinek figyelmét is felhívja a kriptovalutákra. Ehhez kedvcsinálóként 5000 x 25 dollár értékű kriptopénzt is szétosztanak az oldal női felhasználói között.

A Binance CRYPTO termékcsalád első parfümje a hivatalos leírás szerint “a frissítő ózon, só és moha illatjegyeit, valamint az élénkítő szellő esszenciái idézi, de dominál még benne a luxus Oud és Mandarin fákból nyert olajok keveréke is, ezzel meleg, muskátli-édes és földes aromát árasztva, a kifinomultság jegyeit sugallva.”

A Nemzetközi Nőnapra időzített termékindítást egy luxusparfümökre jellemző marketing kampány és reklámfilmsorozat fogja követni “Crypto is Yours”, vagyis “Tiétek a Kripto” jelmondattal. Az akcióba az egyes térségekben ismert nőket, influneszereket is igyekeznek  bevonni, így nem kizárt, hogy nemsokára hazánkban is ismert hülgyek ajánlják majd figyelmünkbe a CRYPTO-t.

„A kripto egyetemes – azért jött létre, hogy minden ember életét jobbá tegye. Ideje tennünk azért, hogy a nők se maradjanak ki a pénzügyeket érintő forradalmi változásokból.” – áll a Binance sajtóközleményében, ami arra is kitért, hogy nem csak a nők belépése, hanem aktív szerepvállalása is fontos lenne az eddig főleg férfiak által dominált ágazat további fejlődésében.

A kampány részeként az első 5000 női Binance felhasználó, aki elvégzi a tőzsde alapszintű (akár néhány perc alatt letudható) kripto tanfolyamát, 25 USDT kriptovalutát kap ajándékba. A játékról további információk a Binance hivatalos aloldalán olvashatók.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img