Ígéretes Kriptovaluta Projektek A Bika Piacra

spot_img

Vásárolj alacsonyan és adj el magasan, hangzik a befektetők aranyszabálya. A ciklus fordulópontjainak felismerése fontos képesség, de nem az egyetlen út a sikerhez. A piac által már felvett irány magabiztos követése is sokat segíthet a befektetőknek, hogy jelentős profitokat tudjanak realizálni.

A Fairspin kaszinó szerint a következő emelkedő trend idén tavasszal várható, amit egy fontos iparági esemény közeledte idézhet elő. Szerintük a mostani egy tökéletes időszak, hogy megragadjuk azokat az ígéretes eszközöket, amelyek valószínűleg kimagasló nyereséget hozhatnak, amikor a piac zöldbe fordul.

Miért Várható, hogy a Piac Zöldbe Fordul?

Egy bika piacra akkor van a legnagyobb esély, amikor a piaci növekedésbe vetett bizalom túllép egy kritikus pontot. Ennek elérését számos tényező befolyásolhatja

A piaci ingadozásokat általában az iparági hírek, vagy a váratlan, még nem beárazott jelentősebb események váltják ki, amelyekre a kripto rajongók vásárlással vagy eladással reagálnak, emelkedő vagy eső trendet kialakítva.

Bár már több kriptovaluta árfolyama is emelkedett az elmúlt hetekben, az igazi bika piac valószínűleg csak a következő, Bitcoin felezés után veszi majd kezdetét. Az eseményre négyévente szokott sor kerülni, a következőtől pedig ali egy hónap választ el minket.

A Bitcoin Felezés és AZ ETF-ek: Lehetséges Indító Okok Az Emelkedésre

A Bitcoin felezés olyan esemény, amiben az új blokkok bányászásáért járó jutalom 50%-kal csökken. Például a jelenlegi blokkjutalom 6.25 BTC, de a következő felezés 3.125 BTC-re fogja ezt csökkenteni. Eddig három felezés történt, mindegyiket bikapiac követte, melyek során a BTC újabb rekord árfolyamokat állított be.

A következő kriptovaluta rally valószínűleg ismét a felezés után következik be, amelyre 2024 áprilisában számíthatunk. A napra pontos dátumot nehéz előre jelezni, mivel azt a Bitcoin algoritmus határozza meg, attól függően, hogy a bányászat során milyen sebességgel jönnek létre az új blokkok.

Az idei bika piac nagyobb lehet az előzőnél, mert az Egyesült Államokban januárban bevezették az első Bitcoin ETF befektetési termékeket. A Bitcoin ETF-ek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy hagyományos pénzügyi eszközökön keresztül fektessenek BTC-be anélkül, hogy a sokak számára talán bonyolultnak tűnő tárolásukkal kellene foglalkozniuk.

Ez a lehetőség megnyithatja a kapukat az előtt, hogy nagyobb mennyiségű “intézményes” tőke áramoljon a bitcoinba, és ezzel közvetve fűtse tovább a kripto pénzek emelkedését. Lássuk melyik kriptovalutákat érdemes most megvásárolni, hogy profitáljunk a növekedésből?

Legjobb Kriptopénzek a Következő Bika Piacban

Az altcoinokba történő befektetés magasabb hozamot eredményezhet és diverzifikálhatja a portfóliónakt, ami a kockázatok csökkentése érdekében os fontos lehet, ha bármelyik birtokolt eszközünk alulteljesítene. Mindazonáltal fontos, hogy a vásárlást alapos kutatás előzze meg, információkat gyűjtve a kriptovaluták hátteréről. Utána kell járni a fejlesztőcsapatnak, az általuk használt  technológiának, a fejlesztési ütemtervnek, a lehetséges felhasználási módoknak és egyéb, a potenciális sikerre vagy kockázatokra utaló tényezőknek.

Fontos a piaci hírek és a szabályozással kapcsolatos változások követése is, amelyek átfogóbb képet adnak az ágazat jövőbeli irányáról. A lényegi tényezők értékelése segíthet hatékonyabb stratégiákat kidolgozni és a legtöbbet kihozni az emelkedésből. Nézzük meg, melyek a azok a kriptók, amelyek a legnagyobb profitot érhetik el.

TFS Token (TFS)

Ez a kriptopénz a Fairspinhez, egy forradalmi blokklánc-alapú kaszinó platformhoz köthető, aminek legfőbb értékajánlata a transzparenci. Minden tranzakció és játék művelet rögzítésre kerül egy utólag megváltoztathatatlan digitális főkönyvben, amely bármikor ellenőrizhető, így a Fairspin igazságos játékteret és biztonságos körülményeket, valamint nagy nyereményeket biztosít a felhasználóknak.

A Fairspin több módot kínál felhasználóinak a TFS Token megszerzésére, a biztonságos rakebacktől a különböző játékos jutalmakig, amelyeket a 10 szintű hűségprogram keretében osztanak ki. Az egyik legvonzóbb funkció a kockázatmentes staking: a birtokosok egy meghatározott időre letétbe helyezhetik a tokenjeiket a platformon, amiért cserébe részesedést kapnak az oldal bevételeiből.

A Liquidity Staking egy másik lehetőség, ahol az előzővel ellentétben nem fix, hanem szabadon választott ideig stakelhetők a TFS tokenek egy decentralizált kripto tőzsdén.

A tulajdonos által kapott jutalom a platform általános profitjának egy részét jelenti a staking időszakára. Tehát, ha nulla lenne a profit (például egy nagy nyeremény kifizetése miatt) akkor arra a napra nem jár profit, de a betétjét mindenki visszakapja. Az átlagos APR-ja (éves százalékos hozam) egyes időszakokban az 500%-ot is meghaladhatja, ami több bármely más iGaming token által kínált hozamnál.

A platform hírnévre tett szert a saját szegmensében, növelve a TFS értékét. A projekt dinamikus fejlesztését, megbízható technológiáját és növekvő felhasználói bázisát figyelembe véve, minden lehetősége megvan ahhoz, hogy nyereséges befektetési eszközzé váljon bármely befektető portfólióban.

Green Bitcoin (GBTC)

A GBTC egy feltörekvő csillag, ami mást is kínál a ‘’Bitcoin’ címke mellett. 2023-ban indult és egy környezetbarát kriptovaluta projektként pozicionálja magát, amely a predikciós piacokra összpontosít. Mint a BTC, a GBTC-nek is fix, 21 millió darabos kínálata van, és jelenleg az előértékesítési szakaszban jár.

A GBTC az Ethereum Proof of Stake konszenzus mechanizmusát használja, amely 10 000-szer kevesebb energiát fogyaszt, mint a Proof of Work modell, és ezáltal fenntarthatóbb alternatívaként szolgál. A GBTC az előértékesítése során már több mint 5 millió dollárnyi befektetői tőkét gyűjtött, és valószínű, hogy az értékesítése a tervezettnél hamarabb véget ér. A nagy érdeklődés miatt a tőzsdei bevezetése is közel lehet.

5thScape (5SCAPE)

A projekt egy új, intenzív élményeket kínáló virtuális valóságra összpontosít. A csapat egy integrált projektfejlesztési tervvel rendelkezik, amely a VR játékok, animációk és hardveres fejlesztéseket is magába foglalja.

A 5SCAPE egy ERC-20 token, ami a 5thScape ökoszisztéma központi eleme. A tokennek fix, 5,21 milliárd darabos kínálata van, amelynek 80%-a már előértékesítés alatt áll. A projekt célja hogy 15 millió dollárt gyűjtsön, amiből eddig 1,5 millió dollárt jött össze az értékesítés első szakaszában.

Összefoglalás

A portfóliók diverzifikálása okos döntés lehet a bikapiac kezdete előtt. A kriptovalutában keresendő kulcsfontosságú szempontok közé tartozik egy megbízható csapat, keresett felhasznális mód és az átláthatóság, valamint az erős biztonság és a magas likviditás is.

Áttekintést nyújtottunk több ígéretes digitális eszközről, amelyek az elkövetkező hónapokban emelkedő trendet mutathatnak, beleértve a TFS Tokent és másokat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez nem pénzügyi tanácsadás és szeretnénk hangsúlyozni annak fontosságát, hogy te magad is járj után, mielőtt bármibe befektetnél.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img