Csak Egyet Szolgálat: kriptóval a szegénység és hajléktalanság ellen

spot_img

A Budapest 6. kerületében működő Csak Egyet Szolgálat egy karitatív szervezet, ami szociális segítő központot és nappali melegedőt üzemeltet mélyszegénységben élők és hajléktalanok számára. Működésük 2011-es kezdete óta már több mint 25 hajléktalan személyt segítettek kikászálódni ebből az emberhez méltatlan élethelyzetből.

“Lelkes és elhivatott, tizenpár fős csapatunk – amely nap mint nap nagy lelki terheket kénytelen hordozni és sokszor kilátástalannak tűnő helyzetekben is állja a sarat – igyekszik lépést tartani a korral, így az általunk felkínált adományozási csatornák terén is próbálunk innovatívak lenni. 

Ennek szellemében lehetővé tettük honlapunkon a kriptoadományozás lehetőségét.

Elsősorban Bitcoin (BTC), BitcoinCash (BCH), Ethereum (ETH) és Tether (USDT) kriptovalutákban remélünk beáramló adományokat.

A támogatási csatornák diverzifikálását azért is kezeljük prioritásként, mert az egész Csak Egyet Szolgálat a “garázsból”, egy ötgyerekes édesanya ötletéből indult ki és a mai napig kb. 75%-ban magánadományokból tartja fenn magát. Bár deklaráltan keresztény lelkületű szervezet vagyunk, nem áll mögöttünk pénzügyi támogatással sem nagy külföldi anyaszervezet, sem pedig magyarországi egyház vagy egyéb intézményi támogató; egyszóval teljesen függetlenek vagyunk.”

A napi 120 – 160 rászorulót ellátó szervezet tehát szívesen fogad kripto, vagy bármilyen más formában küldött adományokat, legyen szó akár forint utalásról, adó 1%-ról, élelmiszerről, ruhákról, tisztálkodószerekről, önkéntes munkáról, vagy akár csak egy értük mondott imádságról.

További információk a Csak Egyet Szolgálat honlapján olvashatók.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img