Kucoin airdrop: ha kiutaltál az oldalról, egy kis ajándékkal vár vissza a tőzsde

spot_img

Az amerikai hatóságok egy hete jelentették be, hogy eljárást indítanak a KuCoin és annak vezetői ellen.

A bejelentés után a felhasználók nagy számban kezdték elhagyni az oldalt, az első nap több mint egymilliárd dollárt, az itt tárolt letétek 15%-át utalták ki a váltóról.

A történtek miatt jelentősen visszaesett a tőzsde forgalma. Az utóbbi időre jellemző, napi 2 milliárd dollárról 500 millióig csökkent az átlagos volumen, amivel a KuCoin 6.5%-os piaci részesedése is 3%-ra esett.

A KuCoin felhasználói főleg a Coinbase, a Binance és az OKX irányába mozgatták pénzüket, többségük tehát a biztosabb és nagyobb kripto tőzsdékre tette át a székhelyét.

Hogy a távozókat visszacsábítsa, a KuCoin egy airdrop programot jelentett be. Azok, akik a peres eljárások bejelentését követően, 2024. március 26-28. között utaltak ki az oldalról, és a tömeges tranzakciók miatt fennakadásokat tapasztaltak, 5-200 dollár értékű BTC vagy KCS-t kapnak ajándékba, amit ezen a héten fognak nekik jóváírni.

Az ajándék egy kupon (voucher) formájában érkezik, amit a My Cupons menüpontban lehet majd megtalálni. Beváltására 7 nap áll rendelkezésre, ezt követően elveszik az értéke.

A KuCoin azt is bejelentette, hogy nagyra értékelik azokat a hűséges felhasználókat, akik a pánik ellenére sem utaltak kis az oldalról. Számukra ezen a héten egy nagyobb airdrop programot fognak bejelenteni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img